Czy ktoś z Was zagłębiał się w temat zmiany całych lamp z H7 na Led w oryginale ? Zastanawiam się czy gniazda są te same i jak z gwarancja . Szkoda ze nie ma możliwości dokupienia jako opcja
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiana lamp z H7 na Led
Collapse
X
-
-
Dziękuję, jak sądzicie taka modyfikacja uwala gwarancje?
Na YT szukałem filmów porównawczych H7 z LED na XGenie ale nie znalazłem może komuś z Was chociaż foty wpadły w ręce?Last edited by Redpradnik; 02-01-2018, 14:42.
Comment
-
Zamieszczone przez Redpradnik Zobacz postaDziękuję, jak sądzicie taka modyfikacja uwala gwarancje?
.....
Comment
-
Zamieszczone przez Redpradnik Zobacz postaMarat, czy kupno oryginałów tez tematu nie załatwia ?
Comment
-
Mnie wciąż męczy żeby zamiast drogowych wrzucić LEDy ale w sieci znalazłem sporo opinii, że tego typu żarówki do świateł mijania jeszcze jako tako dają radę ale w drogowych to porażka :/
Jeśli jednak się zdecydujesz na montaż do daj proszę znać ;-)
Comment
-
Zamieszczone przez Redpradnik Zobacz postaCzy ktoś z Was zagłębiał się w temat zmiany całych lamp z H7 na Led w oryginale ? Zastanawiam się czy gniazda są te same i jak z gwarancja . Szkoda ze nie ma możliwości dokupienia jako opcja
led.jpgLast edited by Arukādo; 29-01-2018, 20:08.
Comment
-
Zamieszczone przez Arukādo Zobacz postaOk głupie pytanie ale czy przypadkiem gen X nie ma LED'ów w praktycznie wszystkich wersjach poza budżetowymi z silnikiem 1.0?? A Ty masz zdaje się 1.5T a tam wszędzie LED'y
Comment
-
AB85566F-FBCE-442C-B319-DB0061D0FF30.jpg
Czy może mi ktoś pomoc czym mogą się różnic oba zestawy ? Tipm bundle o co kaman
Comment
-
Taka ciekawostka, właśnie na TVN turbo oglądałem program "101 napraw" i było porównanie żarówki LED z zwykłą H7, a więc wyszło tak - LED -snop światła się nie zmienił, czyli nie oślepia kierowców, siła świecenia LED -1100lux, zwykła H7 - 360lux, pobór prądu: LED - około 2A, zwykła H7 - ponad 3A.. Tak więc same zalety żarówki LED.. tyle, że w Unii brak na nie homologacji.. ;/
Comment
Comment