Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najnowsze mapy do zainstalowania ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Aktualizacja Garmin Express prawdopodobnie nic Ci nie do bo jest wersją 7.1. i zapewne taką już masz. Wydaje mi się, że oznaczenia 3.07 lub 3.01 to tylko wersja softu mapy, który zmienia się w zależności od terminu ważności (zakupu auta), a mapy są te same (2021). U mnie termin ważności map upływa w 2024 r.

Comment

• Zamieszczone przez rob1986 Zobacz posta
      Teraz moi drodzy w stu procentach potwierdzam ze ostatnie mapy nt garmina działają, pod warunkiem ściągnięcia na pena ostatniej aktualizacji oryginalnej hondy map i podmienieniu dosłownie tego gotowca

,https://uptobox.com/bhdjxbyfoaum
      ,https://uptobox.com/rx08abtlglne
      ,https://uptobox.com/8mdtzb8n1zzd
      ,https://uptobox.com/yho9d81oqera

Gorąco pozdrawiam forumowiczów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
      Wielkie dzięki. Podgrałem podane pliki do navi w crv Vgen z usa i działa.
      Teraz czas na dźwięk. Wiecie może jak wrzucić polskie komunikaty?

Comment

• Potwierdzam w civiciu z USA po pobraniu najnowszych map poprzez Garmin Express i zamieniu plików tych od rob1986 wszystkie pieknie sie aktualizuje i sa mapy Europy.
        Co do jezyka mysle ze gdyby ktoś z HondaHack skopiował pliki jezykowe z folderu garmin, te polskie rzecz jasna i udostepnił, to można by było pokombinować.

Comment

• I naprawdę robiliście upgdade map z pendrivem dokładnie 16GB jak piszą na:https://support.garmin.com/en-US/?fa...tRANWNbfmAyxvA ?

Comment

• Tak. Poszło bez problemu.

Comment

• Czyżby znowu aktualizacja o rok do tyłu? Z nazwy na 2021 rok a przygotowana na bazie map na 2020 rok?
              Droga wojewódzka 988, obwodnica Czudca jest na nowych mapach (otwarcie połowa 2019), ale obwodnicy Strzyżowa już brak (otwarcie styczeń 2020).

Comment

• Zawsze tak było. Pokrycie map rok wstecz.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

• Kolego tylko CarPlay i po kłopocie

zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

• Oczywiście można skorzystać z zamienników, tylko to jest jawne oszukiwanie klienta, bo mapa powinna mieć oznaczenie co najwyżej 2020.
                    Tym sposobem to tą nawigację można do kosza wyrzucić. Drogę otwartą w styczniu 2020 dostanę pod koniec 2021 roku

Comment

• Albo jeszcze jeden pomysł mojego autorstwa poczekamy do początku roku ukarze się nowitki garmin a ja go przerobię na nasze hondowskie mapy i wrzucę na serwer

zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                        Oczywiście można skorzystać z zamienników, tylko to jest jawne oszukiwanie klienta, bo mapa powinna mieć oznaczenie co najwyżej 2020.
                        Tym sposobem to tą nawigację można do kosza wyrzucić. Drogę otwartą w styczniu 2020 dostanę pod koniec 2021 roku
                        Nie mam pojęcia kto im przesyła i jakie dane aktualizują, ale np. Południowa Obwodnica Warszawy będzie oddana większym fragmentem jutro i jest już uwzględniona na mapach w całości.

Comment

• Nie uważacie, że w tych oryginalnych garminowskich mapach nazwy ulic gdzie jest pełne imię i nazwisko to kompletny bezsens?
                          W takim układzie nazwy ulic są nieczytelne i przez to nierzadko bezużyteczne.
                          Często jest tak, że na wyświetlaczu nazwa kończy się na imieniu lub początku nazwiska "właściciela" ulicy.
                          Szkoda, że nie da się zmienić kolejności, aby na początku nazwy ulicy było nazwisko. No i brak jest przesuwania nazwy...

Czy w innych mapach, np WAZE, jest tak samo?

Comment

• Witam,
                            Posiadam auto z USA. Najwyraźniej nie da się drogą "normalną" dograć polskich głosów. W instrukcji Garmina jest mowa o dograniu w utilities przez Garmin Express, ale nie ma takiej opcji. Czy ktoś z Was mógłby skopiować ze swojego urządzenia folder z głosami i wrzucić gdzieś do chmury? Nie znalazłem tych plików do pobrania w necie. Pozdrawiam.
                            Last edited by Dukee; 06-01-2021, 21:50.

Comment

• Kolego powiedz jakie pliki głosowe z rozszerzeniami masz w tej amerykańskiej navi

Comment

• Zamieszczone przez rob1986 Zobacz posta
                                Kolego powiedz jakie pliki głosowe z rozszerzeniami masz w tej amerykańskiej navi

Dziękuję, za zainteresowanie się tematem.
                                W katalogu Voice mam pliki z rozszerzeniem vpm.
                                Potwierdzam również, że podmiana plików (map) z tego tematu działa elegancko na navi USA.
                                Pozdrawiam.

IMG_20210106_213329.jpg

Comment

Working...
                                X