Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez rm_125 Zobacz posta
    Co chcecie zrobić na 1.5gb ramu?
    Odpalić usługi Google żeby zamulić jednostke na amen.
    To szło obejść microg, ale ile można sie męczyć
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
      Np przydatne mapy google, jest i niby działa waze, ale zamula dość mocno..
      Aha, myślałem, że coś poważniejszego. super.
      Z map Google od początku nie korzystam, generalnie innych aplikacji poza Waze nigdy nie instalowałem.
      Te z HH mapki, w porównaniu z tymi wbudowanymi przez Hondę, czyli okrojonymi do granic możliwości, są sto razy lepsze.
      Nic nie zamula, wszystko działa bez problemu, kierują tak jak trzeba, wskazania na kierownicy niezastąpione.

Pytam, bo przydałoby się trochę nowości, ale widzę, że albo zawinęli interes po pandemii, albo ich FBI dopadło.

Comment

• Zamieszczone przez Typek® Zobacz posta
        Aha, myślałem, że coś poważniejszego. super.
        Z map Google od początku nie korzystam, generalnie innych aplikacji poza Waze nigdy nie instalowałem.
        Te z HH mapki, w porównaniu z tymi wbudowanymi przez Hondę, czyli okrojonymi do granic możliwości, są sto razy lepsze.
        Nic nie zamula, wszystko działa bez problemu, kierują tak jak trzeba, wskazania na kierownicy niezastąpione.

Pytam, bo przydałoby się trochę nowości, ale widzę, że albo zawinęli interes po pandemii, albo ich FBI dopadło.
        Jak pisałem wyżej co maja robić na androidze 4,0?
        Chcesz mieć spokój to kup chińczyka za ok 1k z 6gb ramu a telefon użyjesz tylko do przesyłania internetu
        Civic X 2.0 USA

Comment

Jak pisałem wyżej co maja robić na androidze 4,0?
          Chcesz mieć spokój to kup chińczyka za ok 1k z 6gb ramu
          Jakiego znowu chińczyka? Przecież u mnie nic nie zamula a ja nie narzekam :-)
          Do netu od lat używam poleconego tutaj LTE Huawei E8372. Chodzi jak burza.
          Last edited by Typek®; 02-09-2024, 23:19.

Comment

• Zamieszczone przez Typek® Zobacz posta
            Jakiego znowu chińczyka? Przecież u mnie nic nie zamula a ja nie narzekam :-)
            Do netu od lat używam poleconego tutaj LTE Huawei E8372. Chodzi jak burza.
            masz odpalonego yanosika?
            Civic X 2.0 USA

Comment

masz odpalonego yanosika?
              Nie używam

Comment

• Czy chodzi wam Waze pod HH?

Niedawno resetowałem HC i obecnie nie da się zalogować na stare konto Waze.
                Ponoć ci co są zalogowani jest OK, dla "nowych" Waze już nie jest wspierane, i jest blokada.
                Z Waze można korzystać tylko z Android Auto, CarPlay i tych wbudowanych fabrycznie w system auta.
                Taką info dostałem z Waze.

Comment

Working...
                X