Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

błąd kierwonicy honda civic ufo 2006 benz.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• błąd kierwonicy honda civic ufo 2006 benz.

witam

dziś próbowałem zapalić samochód i wyskoczył błąd kierownicy nie mogę nią wogole obrócić i gdy zapalam słysze 2sek. skrzek obok bezpieczników.
    Załączone pliki

My również Cię witamy.

Comment

Może to pomoże?

Witam, Cyklicznie (kilka razy w roku, szczególnie zimą) mam problem ze wspomaganiem. Zapala się kontrolka kierownicy i nie mogę w ogóle przekręcić kierownicy. Jedyny sposób jaki odkryłem do tej pory to kilkukrotne zgaszenie i odpalenie silnika. Być może miał ktoś podobny problem? Honda Civic VIII hatchback 2006r 1.4 DSi 83 KM
      Civic VI - DEACTIVED, CIVIC VII D16V1 ES7 - ACTIVE, CIVIC VIII L13A7 FK1 - SOLD, TOYOTA COROLLA E182 - ACTIVE
      Tylko z Hanią dobrze się wiedzie....
      Ale o Hanie trzeba dbać
      Moje maleństwo: ES7

Comment

sprawdziłem komputerem samochodowym usterki skasowałem je ale nadal to samo.. zastanawia mnie ten skrzek podczas zapalenia silnika
        Załączone pliki

Comment

klekot bezpieczników = ledwo żywy akumulator.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
            klekot bezpieczników = ledwo żywy akumulator.
            akumulator wymieniłem miesiac temu. ale wczoraj przed spaniem sprobowałem zapalic i bład wspomagania ustapił ale mimo to musze cos z tym zrobic bo jak cos bedzie pilnego to auto mi dalej zdechnie..

Comment

nie robimy nic na siłę, czekaj aż się ponownie ujawni usterka.
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Jak niedawno wymieniłeś akumulator to skontroluj czy klemy nie są luźne i zaśniedziałe - tak dla świętego spokoju.
                Miałem u siebie kiedyś podobną akcję, sprawdziłem czy śruby dokręcone, ale jak złapałem za przewód to bez wysiłku go wyciągnąłem bo klema nic nie trzymała.
                Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
                  Jak niedawno wymieniłeś akumulator to skontroluj czy klemy nie są luźne i zaśniedziałe - tak dla świętego spokoju.
                  Miałem u siebie kiedyś podobną akcję, sprawdziłem czy śruby dokręcone, ale jak złapałem za przewód to bez wysiłku go wyciągnąłem bo klema nic nie trzymała.
                  tak tez zrobie dziekuje.

Comment

Working...
                  X