Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Regulator ciśnienia pompy sprzęgła

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Regulator ciśnienia pompy sprzęgła

Mam problem ze znalezieniem REGULATORA CIŚNIENIA POMPY SPRZĘGŁA Civic 2006 1.8 benzyna
    Może ktoś miał podobny problem? Wrzucam fotki szukanego elemetu
    43029678_344129329661925_1981555411949453312_n.jpg43056096_887704348101759_256962816668336128_n.jpg

Na przyszłość - gdyby ktoś miał podobny problem - część ciężka do kupienia, na szrotach jest niszczona... Szczęśliwie kolega z civic forum poratował
    Pozdrawiam

Comment

Kolego, powiedz jakie objawy miałeś niedomaganie tej części? zastanawiam się co może być przyczyną haczenia w mojej 1.8 ktoś mi wcześniej wspominał o jakimś regulatorze, zastanawiam się czy to to samo.

Comment

Czarny_Kocur płeć przeciwna pozdrawia
        Objawów właśnie nie było, regulator wysypał się w trakcie jazdy... sprzęgło wpadło całkowicie, płyn hydrauliczny wyciekł...
        Próby dolania płynu, podpompowania sprzęgła i dojechania chociaż na jednym biegu do warsztatu nic nie dały...
        Niestety bez holowania się nie obyło
        Pozdrawiam

Comment

Czy może ktoś potwierdzić, czy regulator jest taki sam w 2.2 jak w 1.8?

Comment

Zamieszczone przez Miklaj Zobacz posta
            Mam problem ze znalezieniem REGULATORA CIŚNIENIA POMPY SPRZĘGŁA
            bo nazywają "to" inaczej w opisach niż to się nazywa jak wpisałem "tłumik sprzęgła Honda" to kilka rekordów się pokazało.

mi się to otwiera, czy widać oferty?
            Odpowiadając na pytanie ... z wyglądu pasuje, będzie to samo.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
            X