Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Średnica, sprzęgło civic 1.4 100km 2010

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Średnica, sprzęgło civic 1.4 100km 2010

Cześć wszystkim
    To mój pierwszy post na forum, będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
    Szukam sprzęgła do mojego civica 8g 1.4 100 km 2010 rok. Przeglądając katalogi z częściami w internecie po podaniu wymaganych parametrów, wyświetlają się oferty z częściami. Kompletne sprzęgła jak zauważyłem różnią się oprócz cen tak żę średnicą jedne mają 200mm inne 210mm lub 215mm. Skąd ta różnica i czy to ma znaczenie jeśli tak to bardzo proszę o wyjaśnienie.
    Tutaj pojawia się moje pytanie jako "laika" w tym temacie które mam wybrać lub jak sprawdzić które będzie odpowiednie.
    Cała sytuacja jest o tyle utrudniona że mieszkam na północy Norwegii więc wycieczki do salonu sobie nie zafunduje.
    Chciałbym kupić sprzęgło w Polsce i pocztą/kurierem wysłać do Norwegii. Chciałbym przy zakupie mieć pewność że kupuje dobrze dobraną część, bo wymiana na inny model to po zakupie to polskie koszta X 10

SERDECZNIE DZIEKUJE I POZDRAWIAM WSZYTSKICH UŻYTKOWNIKÓW,
    Przemek

Jeśli wg. katalogu sprzęgło pasuje do Twojego auta to ww parametrami średnicy bym się nie martwił. Kwestia producenta.
    Odnośnie Twojego wpisu - pierwszy post na forum powinien być w innym miejscu. Zapraszam o regulaminu forum (Pkt.2)
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Working...
    X