Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dziwny dźwięk w kabinie.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dziwny dźwięk w kabinie.

Gdy dziś rano gdy odpaliłem auto to zarówno na biegu jałowym jak i przy ruszaniu (biegi 1 i 2) słychać taki dziwny dźwięk, jęczenie/piszczenie, gdy wcisnę sprzęgło to dźwięk ustaje, gdy puszczam sprzęgło i ruszam dźwięk powraca. Gdy jest jest na jałowym to dźwięk powraca i jęczy. Przy wyższych biegach nie słychać. Co to może być? Auto ma 58 tyś. Nagrałem jak to wygląda z kabiny:

Pomożecie?

baaaaaaardzo trudno "coś" usłyszeć, słychać trzaski i przejeżdżający samochód, ale tego co chcesz pokazać nie słychać. Musisz to nagrać jeszcze raz, może niech ktoś wciska sprzęgło i sprawdź czy to nie słychać głośniej pod maską? Trudno skomentować bo "dziwny dźwięk" jest bardzo subtelny, słuchałem 4 razy i nie słyszę "dziwnych dźwięków".
    Kierownik Działu Diesla

Comment

kurde faktycznie nie słychać, spróbuję jeszcze raz to nagrać o ile dziś wystąpi to zjawisko, a jak nie to może podbije ten głos w edytorze i będzie go słychać.

Comment

Witam mam bardzo podobne odczucie, jak po nocy wsiadam do auta albo jak stoi dłużej, trwa to tak długo dopóki sprzęgło się jakby nie "zagrzeje"… na drugim biegu już nie słychać… ma ktoś pomysł.. dźwięk jakby pisk… jakby sie sprzegło slizgało ….
        R.

Comment

Working...
        X