Mam może troche dziwne pytanie odnośnie oleju a właściwie jego sposób nalewania, a więc czy można nalać przez otwór gdzie znajduje sie filtr oleju czy to nie ma znaczenia. A pytam dlatego że jest lepszy dostęp do tego otworu po filtrze.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sposób nalewania oleju
Collapse
X
-
Chcesz wlewać olej do silnika przez otwór filtra oleju?Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
-
Nie wiem jak to chcesz technicznie zrobić. Piszemy Ci jak wlać po ludzku, a Ty cudujesz. Lej jak chcesz. Dla mnie możesz nawet przez chłodnicę wlać. Ten temat do absurdów się nadaje i chyba go tam przeniosę.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Taaaaaa-ja spróbuję przez tylny most
A teraz poważnie-nie ma przeciwwskazań.Otwór mocujący filtr oleju jest połączony z miską olejową (może nie bezpośrednio,ale przecież z niej jest zasilany cały układ).Jeśli dostęp jest odpowiedni to nie ma "żadnego ale" aby dolewki nastapily tą drogą.ビートル ジョン
Comment
Comment