Honda Civic VIII benzyna 1.4 83 km - jestem nowym użytkownikiem owej Hondy. Jak włączam auto (wiadomo że teraz zima) na biegu jałowym mam 1500 obrotów. Z każdą minutą obroty maleją (nie falują). Po kilku minutach mam 800-1000. Czy jest się czym martwić że na starcie jest aż tyle? Czekam na wiosne...zobaczymy jak to bedzie wygladac.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wyższe obroty na biegu jałowym
Collapse
X
-
Zamieszczone przez wojnecki Zobacz postaHonda Civic VIII benzyna 1.4 83 km - jestem nowym użytkownikiem owej Hondy. Jak włączam auto (wiadomo że teraz zima) na biegu jałowym mam 1500 obrotów. Z każdą minutą obroty maleją (nie falują). Po kilku minutach mam 800-1000. Czy jest się czym martwić że na starcie jest aż tyle? Czekam na wiosne...zobaczymy jak to bedzie wygladac.
Wszystko jest oki.
Za to jest odpowiedzialny też silniczek krokowy jak będzie przybrudzony to obroty mogą zacząć falować.
Comment
-
Zamieszczone przez wojnecki Zobacz postajestem nowym użytkownikiem owej Hondy. Jak włączam auto (wiadomo że teraz zima) na biegu jałowym mam 1500 obrotów.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez wojnecki Zobacz postaHonda Civic VIII benzyna 1.4 83 km - jestem nowym użytkownikiem owej Hondy. Jak włączam auto (wiadomo że teraz zima) na biegu jałowym mam 1500 obrotów. Z każdą minutą obroty maleją (nie falują). Po kilku minutach mam 800-1000. Czy jest się czym martwić że na starcie jest aż tyle? Czekam na wiosne...zobaczymy jak to bedzie wygladac.
Comment
-
Mam podobną sytuacje tylko, że w 1.8 w automacie. Po odpaleniu jest Ok. 2tyś obrotów na Parku, jak wrzucę wsteczny to momentalnie spadają już poniżej tysiąca i jak się rozgrzeje wszystko to trzyma na Parku już 800 obrotów. Mam nadzieje, że też wszystko gra .Last edited by Helter_Skelter; 23-01-2021, 11:27.
Comment
-
Zamieszczone przez Helter_Skelter Zobacz postaMam nadzieje, że też wszystko gra .
Zamieszczone przez Helter_Skelter Zobacz postaw automacie. (...) jak wrzucę wsteczny to momentalnie spadają już poniżej tysiącaKierownik Działu Diesla
Comment
Comment