Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poduszka silnika skrzyni 1.4 i dsi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Poduszka silnika skrzyni 1.4 i dsi

Witam. Wczoraj zauważyłem pękniętą gumę lewej (od strony skrzyni) poduszki silnika. Syn (bo to jego auto) narzekał na wibracje, trzęsienie auta przy ruszaniu i udało się szybko znaleźć przyczynę. I teraz prośba do Was. Czy ta poduszka jest taka sama w aucie z 1.4 100KM oraz w aucie z 1.8? Czy macie jakieś namiary gdzie (online) ją kupić? Pozdrawiam

Witam. Niestety chyba są inne. Ta.,którą potrzebuj~ ms symbol OEM 50850-SMG-E11.Znalazłem 2lub 3 sztuki, ale tylko w oryginale. Cena z kosmosu. Czy Macie namiary, gdzie kupić dobry zamiennik? Pozdrawiam

Comment

Inne.
      Szukaj używki.

Comment

Civic 1.4 - prawa poduszka silnika

Dzień dobry wszystkim.

O poduszkach znalazłem już kilka wątków, ale wszystkie dotyczyły silnika 1.8.

Tymczasem ja mam 1.4, hatchback.

Problem - prawa poduszka do wymiany. Wygląda to tak:

Według schematu na stronie:
        Genuine Honda Spare Parts delivered worldwide from Lings Motor Group - Honda dealers in the UK since 1961. Retailers of Genuine Honda Parts, Clothing and Accessories for over 60 years! With a wealth of experience, and passion, we pride ourselves not just on our knowledge but our customer service too.

Poszukiwany element ma symbol 50820-SMG-E14 i wygląda tak:
        DwNmbZ.jpg

I jest absolutnie niedostępny nigdzie.
        To znaczy - znalazłem 2 sztuki, używane. Jedna w Rosji, druga na Węgrzech. Znalazłem też namiary na fabrykę w Tajlandii, która te elementy robi, i na hurtownię z Tajwanu, która tym handluje.

Czy ktoś się spotkał z tym problemem? Jak go rozwiązał? Gdzie to cholerstwo kupić, ewentualnie - czym można zastąpić!?

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi...

Comment

Odgrzewam wątek, udało się coś zdziałać? Szukałem w kilku miejscach i wydawało mi się, że prawa poduszka jest taka sama w 1.4 (100KM) i 1.8 (140KM)

Comment

Working...
          X