Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

aktualizacja sterownika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• aktualizacja sterownika

Witam, mam następujący problem, podczas wciskania sprzęgła obroty spadają na 550 żeby zaraz odbić na 1100 i wracają do normy około 850. Podobno da się to wyeliminować aktualizacją oprogramowania sterownika silnika. Pytanie czy to prawda, jeśli tak to gdzie mogę to zrobić?

Mi pomogło , ale mam starsze auto (2006), innym osobom również, ale najpierw czyszczenie przepustnicy i nauka wolnych obrotów , jak to nie pomoże możesz pomyśleć o aktualizacjii. Ja robiłem w ASO i raczej tylko tam . Najpierw polecam lekturę
    Witam kolegów. Od miesiąca borykam się z problemem gaśnięcia civica podczas jazdy. Problem pojawia się najczęściej gdy dojeżdżam do krzyżówki ,gdy zwalniam lub się zatrzymuję,i-shift hamuje biegami w trybie automat. Najczęściej gaśnie jak jest silnik zimny,ciepły a najmniej jak jest rozgrzany. Obroty spadają do 500 a nawet poniżej i wtedy gaśnie. Zrobiłem próby: -na zimnym silniku i ciepłym podczas jazdy np 40km/h wrzuciłem n a N i zahamowałem do zera...obroty spadły do zera i zgasł

Comment

ile taka przyjemność?

Comment

Working...
      X