Witam stoję przed kupnem ufo i mam teraz taki dylemat czytam furumi już kilka godzin i szukam o tym systemie w generacji. 8 niestety info nie znalazłem więc postanowiłem napisać.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
System start/stop w VIIIgen
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Sieku89 Zobacz postaWitam stoję przed kupnem ufo i mam teraz taki dylemat czytam furumi już kilka godzin i szukam o tym systemie w generacji. 8 niestety info nie znalazłem więc postanowiłem napisać.
-
Nie było nigdy w VIIIgen systemu start-stop, chyba że ktoś w przypływie twórczości sam coś takiego sobie zmajstrował.
Wszystko jasne, temat zamykam.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
uzupełnię.
Zamieszczone przez Sieku89 Zobacz postaszukam o tym systemie w generacji. 8 niestety info nie znalazłem więc postanowiłem napisać.
Zamieszczone przez Sieku89 Zobacz postastoję przed kupnem ufo
Proszę się nie sugerować wpisami handlarzy w ogłoszeniach - oni piszą i tak same bzdury, to ostatnio jest nagminne.Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment