Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System start/stop w VIIIgen

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• System start/stop w VIIIgen

Witam stoję przed kupnem ufo i mam teraz taki dylemat czytam furumi już kilka godzin i szukam o tym systemie w generacji. 8 niestety info nie znalazłem więc postanowiłem napisać.

Zamieszczone przez Sieku89 Zobacz posta
    Witam stoję przed kupnem ufo i mam teraz taki dylemat czytam furumi już kilka godzin i szukam o tym systemie w generacji. 8 niestety info nie znalazłem więc postanowiłem napisać.
    A może dodaj swoje wątpliwości?☺

Comment

VIII nie ma systemu start / stop, wsadzili to dopiero w IX

Comment

Moje pytania zrodziły się tu po tym ogłoszeniu

Ci prawda widziałem inne VIII gdzie też była informacja o start stop ale max jeszcze dwie poza tą

Comment

Nie było nigdy w VIIIgen systemu start-stop, chyba że ktoś w przypływie twórczości sam coś takiego sobie zmajstrował.
          Wszystko jasne, temat zamykam.
          Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

uzupełnię.
            szukam o tym systemie w generacji. 8 niestety info nie znalazłem więc postanowiłem napisać.
            no ale trzeba wiedzieć czego się szuka?
            stoję przed kupnem ufo
            tego systemu nie ma i nie było.
            Proszę się nie sugerować wpisami handlarzy w ogłoszeniach - oni piszą i tak same bzdury, to ostatnio jest nagminne.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
            X