Witam, przymierzam się do kupna civica, problem w tym ze mam ograniczony budżet co za tym idzie mniejszy wybór. Przez cały czas szukałem silnika 1.8 bo z tego co znalazłem w sieci są po prostu rozsadniejszym wyborem. Dzisiaj znalazłem fajne autko 1.4 w gazie (ogólnie chciałem wsadzić gaz) ale w wersji 100 konnej. I teraz moje pytanie jako ze 350 dni w roku autko jest po mieście a tylko prze parę dni będzie miało okazję być w trasie, jak radzą sobie te silniki? Nogę mam lekka w trasie 110-120 w pełni mi wystarcza , no chyba ze od czasu do czasu coś trzeba wyprzedzić ale po tym manewrze wracam zaraz do punktu wyjścia. Czy przy tej prędkości da się w samochodzie normalnie słuchać radia czy silnik z 4 tys obrotow urzada nam koncert? Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam za błędy ale pisze z telefonu 
A i pytanie na marginesie co sądzicie o skrzyniach i shift bo też znalazłem dwa ładne samochody z ta skrzynią (1.8) ale nie mailem nigdy do czynienia z automat ami i nie mam pojęcia jak jest z ich awaryjnosca itp .

A i pytanie na marginesie co sądzicie o skrzyniach i shift bo też znalazłem dwa ładne samochody z ta skrzynią (1.8) ale nie mailem nigdy do czynienia z automat ami i nie mam pojęcia jak jest z ich awaryjnosca itp .
Comment