Witam, dziś pierwszy raz mi się zdarzyło, że Honda 2007 1.8 tylko benzyna zgasła w trakcie jazdy. Rano auto normalnie odpaliło, wyjechałem z garażu przejechałem jakieś 3-4 km po mieście i nagle auto zgasło (pojawiły się oczywiście standardowe kontrolki). Przekręciłem kluczyk i auto normalnie odpaliło i ruszyłem dalej. Taka sama sytuacja za jakieś 4-5km. Dodam tylko, że zdarzyło się to dwa razy przy dojeżdżaniu do skrzyżowania. Dzięki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Silnik 1.8 gaśnie w trakcie jazdy
Collapse
X
-
Jak długo masz to auto? Co było ostatnio robione? Czy są jakieś błędy? Podłączałeś komputer żeby zrobić diagnostykę?Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
-
Zamieszczone przez obmierzluch Zobacz postaparę dni temu filtr powietrza i kabinowy
Comment
-
Zamieszczone przez syriuszteam Zobacz postaWięc zacznij od tego co było ostatnio robione. Sprawdź czy filtr powietrza został poprawnie założony i zamknięty.Dzięki wszystkim za zaangażowanie i próbę pomocy. Pozdrawiam
Comment
Comment