Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Emisja spalin Honda Civic 8 gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Emisja spalin Honda Civic 8 gen

Planuje zakup hondy civic 1.8 5d 2008 z anglii.
    Mieszkam w Irlandi więc emisja spalin jest ważna.Im mniej tym mniej opłat za tgz tax
    Zupełnie jestem juz zielony.
    Na niektórych ogłoszeniach u mnie w Irlandi w rocznikach 2008 i 2009 jest inny opłata za tax.
    Jak jest więc z emisją spalin w Hondzie civic?

dziekuje

152g/km , 180 funa

Comment

chodzi o euro.Mieszkam w Irlandii więc wybieram się po autko do UK.
      Z tego co sie orietuje to chyba po lipcu 2008 w irlandii płaci się od emisji wcześniej za pojemnośc

Przy okazji poza autotrader gdzie szukac auta.
      Najlepiej z komisu z gwarancja.
      Last edited by irlandczyk007; 25-05-2015, 18:18.

Comment

Wielu dealerów wspomaga sie autotraderm, gumtree, autoexpress itp. Moj komis np. sam wystawiał swoje auta na necie.
        Jezeli chodzi o zużycie to chyba ta zmiana miała od 2001 i teraz kasują za co2 . Np moje auto wcześniejsze( renault) miało mnjiejszy silnik (1.6) a opłata roczna( road taxs) teraz jest taka sama

Comment

Tak ja hym brał od dealera z gwarancją jak daje. Zazwyzaj trzeba za nią zapłacić . Ja np :miałem deala i wziąłem 2 dwa za chyba 300 czy 400 f . Też zależy co masz w tej gwarancji. Żadna zazwyczaj nie obejmuje takich rzeczy które sie zużywają, klocki tarcze itp. Aczkolwoek to dealer ci wyliczy co według niego sie liczy do gwarancji a co nie. Ja miasto bierzesz na cel w poszukiwaniu auta ?

Comment

Working...
          X