Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

VSA Off - działa czy nie działa?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• VSA Off - działa czy nie działa?

Czołem, nie znalazłem na forum tego wątku więc piszę. Dziś w czasie jazdy postanowiłem sprawdzić możliwość wyłączenia VSA za pomocą podświetlonego przyciusku VSA OFF. I z zaskoczeniem stwierdziłem, że nie ma żadnej reakcji na moje wciskanie. Mam ten przycisk dla picu jedynie?Żadna kontrolka nie sygnalizuje wyłączenia systemu.

EDIT, można usunąć, już wszystko jasne. Trzeba przytrzymać. Sorry.

mod: ...
    Last edited by Gość; 01-12-2013, 12:34.

Zostawimy dla potomnych gdyż znam ze 4 osoby, które maiły identyczny "problem" . Niektóre z nich nawet uważały że jak kontrolka się świeci to wtedy system jest aktywny i w lato mieli według nich wyłączone a w zimie załączali . Na ich szczęście nie mieli sytuacji podbramkowych.

Comment

Taki mały off t. Nigdy przenigdy nie przekładajcie ręki przez srodek kierownicy by przyciemnić wyświetlacz ! ... gdyz wtedy przydaje się włączona funkcja VSA !Wiem coś o tym ... była b. duza mgła ze względu na rzekę i chciałem przyciemnić gdyż strasznie raziło i nagle pojawił się zakret. Było pobocze złapane i gdyby nie to ze piłowałem 3ka i wdepnięcie w gaz i VSA było by jeszcze bliżej rzeki Pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez Bari Zobacz posta
        Taki mały off t. Nigdy przenigdy nie przekładajcie ręki przez srodek kierownicy by przyciemnić wyświetlacz ! ... gdyz wtedy przydaje się włączona funkcja VSA !Wiem coś o tym ... była b. duza mgła ze względu na rzekę i chciałem przyciemnić gdyż strasznie raziło i nagle pojawił się zakret. Było pobocze złapane i gdyby nie to ze piłowałem 3ka i wdepnięcie w gaz i VSA było by jeszcze bliżej rzeki Pozdrawiam
        Mocna rzecz kolego!Ja tak miałem dwie zimy temu, na moście dobrze że krawężniki były wysokie i się odbiłem.Z kołpaka zostały trociny.

Comment

Working...
        X