Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Witam :) Honda Civic Type-r Tylny zderzak :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Witam :) Honda Civic Type-r Tylny zderzak :)

Mianowicie mam problem

Dzis rano parkujac sobie tylem delikatnie przychaczylem moim ufo :P o krawerznik slyszałem wyrazne uderzenie natomiast zderzak jest praktycznie w stanie nie naruszonym delikatnie odcisnieta rysa z tym ze nie to jest problemem

Odjechalem do przodu :> i patrze co lezy pod moim samochodem ;> wyglada to jak jakas taka zapinka lastikowy wycisk nie bardzo wiem jak to nazwac pytanie sie nasuwa czy to cos wyskoczylo gdzies z pod tylnego zderzaka mojego type-r czy nie czy znajduja sie tam jakies tego typu zapinki plastikowe jesli tak to gdzie ? czy poprostu nie potrzebnie panikuje bo ten plastikowy element komus innemu wyskoczyl a ja mam dylemat :P ^^

Moja honda to type-r z 2008 roku

z pewnoscia latwiej byloby identyfikowac element gdybys wstawil jego zdjecie.
    sigpic

Comment

poradziłem sobie z tym tematem juz wyjasniam gdyby ktos kiedys mial problem taką zawleczke plastikową mozna wyczuc reka gdy od wydechu przejedzie sie reka pod zderzakiem w do srodka auta okolo 10 cm od wydechu sa te zaslepki plastikowe rozwiazałem problem pozdrawiam i dzikei za pomoc

Comment

Working...
      X