Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mocowanie lusterka od strony kierowcy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mocowanie lusterka od strony kierowcy

Witam bardzo serdecznie,
    Zakupiłem niedawno 5-drzwiową Hondę Civic, rocznik 2006. Niestety po zakupie zauważyłem, iż lewe lusterko jest z wersji angielskiej a słyszałem że podobno można przełożyć mocowanie lusterka czyli tak zwany trójkąt z wersji europejskiej do lusterka z anglika i wszystko powinno działać. Zakupiłem ten element jednak nie wiem do końca czy zabieg ten nie wymaga ucinania i ponownego lutowania przewodów w celu przepuszczenia ich przez dziurę od bolca służącego jako mocowanie do obudowy lusterka. Miał ktoś z was może z czymś takim do czynienia? Jeśli tak, to byłbym wdzięczne za wszelkie wskazówki. Załączam jeszcze zdjęcia tego trójkąta.
    Zrzut ekranu 2023-01-15 121613.jpgZrzut ekranu 2023-01-15 121630.jpgZrzut ekranu 2023-01-15 121641.jpgZrzut ekranu 2023-01-15 121651.jpgZrzut ekranu 2023-01-15 121702.jpg

No to ktoś Cię oszukał, albo źle coś zrozumiałeś. Ten element jest Ci zbędny.
    W lusterku z anglika chodzi o to, że nie ma aż takiej regulacji jak europejskie. Czyli mechanizm lusterka regulujący wkładem lusterka (zwierciadłem) ma szerszy zakres w wersji europejskiej.

Comment

Working...
    X