Będę zmieniał kamerkę i starą chciałbym zamontować w tylnej klapie. Skąd mogę pociągnąć do niej zasilanie? Muszę wyciągać je z budy przez peszel, czy można wpiąć się już gdzieś w klapie? Którędy będzie najbliżej? Pacjent to UFO 5D.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zasilanie do rejestratora w klapie - hatchback
Collapse
X
-
Nie mogę edytować i częściowo odpowiem sobie sam - kupiłem na promce 70mai a400 z kamerką na tył za 399 (do wyboru biała i czerwona w tej cenie). Będę się przymierzał do montażu, może ktoś podpowie jak się najlepiej przeciągnąć z kablem do klapy? Zejść od przedniej szyby na dół do progu a w bagażniku wrócić na górę i przez peszel, czy da się iść cały czas górą, pod dachem?
Kamerka do kupienia tu
https://www.empik.com/zestaw-kamera-...,motoryzacja-p
-
Zamontowałem kamerkę przód+tył, moja relacja ze zdjęciami w dziale "elektryka"
Wczoraj walczyłem z montażem kamerki przód + tył, więc podzielę się spostrzeżeniami. Wybór padł na 70mai A400. Z plusów - ma dołączaną kamerkę na tył;) No i kupiłem w promce w empiku za 399. Na upartego może robić za kamerę cofania, tylko trzeba sobie przeklikać widok (jeśli jeździmy z włączoną to wystarczy jeden klik, żeby przełączać między przód-tył, jak jeździmy z wyłączoną to dochodzi drugi klik na wybudzenie ekranu). Z minusów - kąt widzenia to 145 stopni, co jest dość wąskim wynikiem w
Comment
Comment