Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wloty na masce UFO, pokażcie swoje, chciałbym zrobić w swojej.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wloty na masce UFO, pokażcie swoje, chciałbym zrobić w swojej.

Witam. Bardzo bym chciał zrobić w swoim samochodzie wloty na masce jednak każdy blacharz, którego pytam nie ma czasu i nie podejmie się takiej pracy Poza tym nie mam jakiejś koncepcji jakby to miało wyglądać, więc mam prośbę czy moglibyście wysłać zdjęcia swoich samochodów które mają wloty, a także innych ztuningowanych UFO?

3AbktkpTURBXy8wYTk1ZTk2NTY2NDMwMmQ0ZmY5MDg3MWFkNzAyYjI2NC5qcGeSlQMOAM0B9M0BGZMFzQSwzQJ2.jpeg.jpg

Czegoś takiego jak tutaj sam blacharz nie zrobi. Wytnie otwory i owszem, ale potem trzeba będzie to polakierować. Może lepiej rozejrzeć się za czymś gotowym. Na pewno są firmy, które robią takie elementy. Ta maska na zdjęciu, to też nie jest fabryczna maska z wyciętymi otworami. Ma dodatkowe przetłoczenie.
    Pozdrawiam Czarodziej
    Mój Szogun

Comment

czy to ma wyglądać? czy działać? jaka jest koncepcja tych wlotów? brudu dostanie się pod maskę jeszcze więcej niż trzeba. Dyskusyjny pomysł.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

To chyba mają być tylko atrapy.. takie zaślepione wloty... żeby nic tam pod maskę jednak nie leciało, bo w sumie jaki by był cel robienia przelotówki?? Po to aby piach, kurz i inne brudy dostawały się do komory silnika ?
        Moja łódka Civic..
        Mój "klekocik" Ceed..
        New... "Japończyk" e:Hev 2.0
        Coś na temat olejów..

Comment

jak ma to być atrapa to bym poszukał naklejek w tym kształcie ,może nawet 3D są

Comment

Working...
          X