Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy da się znaleźć kratkę wlotu powietrza grill polift?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy da się znaleźć kratkę wlotu powietrza grill polift?

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem Ufo z końcówki 2009, czyli z nowym grillem. Zauważyłem, że Kratka wlotu powietrza ma ulamanych kilka żeberek plastikowych, a że lubię, jak wszystko jest cacy, to jest szansa, żeby gdzieś to dostać? A może ktoś z was ma takie cudo, tylko nie połamane? Dzięki za wskazówki, allegro, czy olx nie pomogło...

Screenshot_20210808_171642_com.android.gallery3d_edit_91919988708369.jpg

zdejmij ten grill i z tylu masz mocowania na torx-y jak wymontujesz to chyba można pojedynczo te kratki wymienić? Tak mi się wydaje ale głowy nie dam. Ale z tylu za tymi kratkami są klapki na 2x torx. Zdejmij grill i zobacz to 10 minut pracy.
    Last edited by WujcioPawcio; 08-08-2021, 17:59.
    sigpic HONDA - The Power of Dreams

Comment

Zamieszczone przez WujcioPawcio Zobacz posta
      zdejmij ten grill i z tylu masz mocowania na torx-y jak wymontujesz to chyba można pojedynczo te kratki wymienić? Tak mi się wydaje ale głowy nie dam. Ale z tylu za tymi kratkami są klapki na 2x torx. Zdejmij grill i zobacz to 10 minut pracy.
      To wiem, pytam, czy ktoś wie, gdzie taką część kupić?

Comment

Tego osobno nie ma .W katalogu jest częścią integralną i nie ma nawet swojego numeru.
        Możesz poszukać jedynie w autach po dzwonie ,inaczej wątpię żeby ktoś to odsprzedał dekompletując sobie całą maskownicę.

Comment

Potwierdzam
          Samej tej siateczki nie da się kupić oddzielnie no chyba, że cud ,że ktoś wystawiłby na sprzedaż uszkodzony grill

Comment

Ja mam takie "cudo" i chyba nawet niepołamane w tym miejscu, ale za to złamany w innym, przy zaczepach

Comment

Working...
            X