Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rożne rodzaje grilla w Civic 8

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Rożne rodzaje grilla w Civic 8

Przeglądam ogłoszenia Hondy Civic 8 i widzę, że mają rożne rodzaje grilla.
    Czy ta brzydka osłona grilla widoczna na zdjęciu u góry łatwo się zdejmuje i po zdjęciu grill wygląda jak na zdjęciu dolnym?
    Chcę kupić ten model ale nie wiem czy jak kupię model z brzydkim grillem to łatwo zdejmę tą brzydką osłonę (górne zdjęcie) i grill będzie wyglądał jak na dolnym zdjęciu czy trzeba kupić dodatkowy grill?

Grill na dole kosztuje 500zł

Comment

Zamieszczone przez kost Zobacz posta
      Czy ta brzydka osłona grilla widoczna na zdjęciu u góry łatwo się zdejmuje i po zdjęciu grill wygląda jak na zdjęciu dolnym?
      Nie ma tak lekko...

Ten dolny to akcesoryjny grill. Czyli trzeba zamienić. Cena o ile dobrze pamiętam 600-700 zł (nowy). Sporo tego na ...wiadomo gdzie.

Comment

Dzięki za odpowiedź. Myślałem, że na dole to fabryczny grill (w wersjach po liftingu). Trudno go zmienić (zmienię to sam / mechanik / tylko w ASO)? Gdzie to można kupić w Polsce?
        Last edited by kost; 16-03-2021, 14:29.

Comment

Zmiana grilla nie jest jakąś rocket science.
          Poszukaj na alle... "Civic VIII grill" i sypnie ofertami, używanymi i nowymi. Może trafisz nawet na ofertę z ASO (też tam sprzedają). Poza tym jarusnet.pl i haparts.pl.
          Aha, ten grill Type-S ma kilka wersji, są trzy kolory tej dolnej listwy (srebrny, dymiony, czarny). Osobna kategoria to grill z Type-R.

Comment

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Comment

Grill u góry miała wersja polilftowa, natomiast ten na dole był montowany w wersji GT.

Comment

Working...
              X