Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ceny części nadwozia

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Jestem właśnie po podobnej szkodzie. Z tym że niestety z mojej winy. Wjechałem gościowi w tyłek . Musiałem robić niestety za swoje. Do wymiany był mocowanie wzmocnienie zderzaka, obie lampy, grill, zaślepka od mocowania haka do holowania w zderzaku (cena tego kawałka plastiku mnie zabiła), listwy pod lampy. reszta cała aczkolwiek do poprawy, maskę udało naprostować na zawiasach, zderzak też cały ale już nie przylega tak w mocowaniach. Z tego wszystkiego tylko atrapa grill oryginalny nowy akcesoryjny reszta niestety, reszta zamienniki. Blacharz wziął za całość z częściami ok. 3tys. samo składanie bez żadnych malowań
    >>Sorry Officer, Thought You Wanted a Race<<

Comment

Bry, odpowie temat. Mam taki problem. Muszę wymienić lampę (bez ksenonów), bo jedną mam strasznie wypaloną, a druga niestety albo stety mam nową hondowsą. Podpytałem w aso i do mojej wersji bez ksenonów wołają 1400 zł, to bardzo przeraża. Niby są jakieś zamienniki w przedziale 400-900 zł, np ABAKUS. Ktoś może wymieniał lampy na zamiennik i poleci jakiegoś producenta?

Comment

W swojej VIII wymieniałem xenonowe na OEM i płaciłem równo 2500 zł za 2 sztuki. Także cena 1400 jest przegięta. Może spróbuj w haparts i będzie taniej? Zamienniki mocno odstają jakością od oem i pod względem spasowania i trwałości.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Na stronie nie mają, napisze do nich. Szukałem po numerze części i znalazłem kilka za 1350, chyba tego juz tego honda nie produkuje to ceny idą w górę.

Comment

Do nich zawsze się pisze lub dzwoni. Na stronie mało co mają.
            Produkują, produkują. Tych aut jeździ sporo

Comment

(BTW:lampa to lampa, reflektor to reflektor.)
              Doradzał nie będę, ale nawet bym się nie zastanawiał i wziął Depo za 340zł, a 1000zł przeznaczyłbym na ciekawsze rzeczy...

Comment

Gdzie tu depo porównywać do oem lampy. Przecież to ładne w miarę świeże auto i tak je krzywdzić? Tym bardziej, że drugi reflektor jest świeży OEM. Tu różnica już po założeniu będzie. Nie mówiąc o spasowaniu co w VIII ciężko zrobić nawet na OEM a na depo to ślicznie przód będzie wyglądał...

Comment

Working...
                X