Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stopery w podłodze

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Stopery w podłodze

Cześć. Mam pytanie w podłodze mam takie coś, to napewno elementy stoperów do dywaników, tak mi się wydaje ta blaszka wchodzi w podłogę i tam się trochę rusza. Ktoś mi powie jak dostać resztę elementów do tego cuda? Bo jak tak wyglądało od nowości to wyglada to trochę jak Psu z D... wyjęte. I nie mam pojęcia jak obrócić zdjecia.
    6CAAEE4D-B36C-4518-91F0-7CC47A506EBD.jpgD418FF99-C0EB-477A-94C5-908B3C1FB5B9.jpg
    Last edited by WujcioPawcio; 06-06-2020, 22:11.
    sigpic HONDA - The Power of Dreams

Zdejmij osłonkę mocowani fotela. Blaszka jest tam przykręcona

Comment

Tak Ok tylko Moje pytanie jest jak dokupić resztę części do tego stopera i od czego one pasują? Bo nie mogę znaleźć w sieci. Bo fabrycznie były inne chyba widzę na zdjęciach u innych. Wiec co to samoróbka jakaś?

Comment

Zamieszczone przez WujcioPawcio Zobacz posta
        Tak Ok tylko Moje pytanie jest jak dokupić resztę części do tego stopera i od czego one pasują? Bo nie mogę znaleźć w sieci. Bo fabrycznie były inne chyba widzę na zdjęciach u innych. Wiec co to samoróbka jakaś?
        jaką resztę? To całość. OEM przedliftowy - zresztą widać to jak pasuje do gumowego dywanu.

Polifty miały inne mocowanie - z tworzywa, wpinane bezposrednio w wykładzinę podłogi. Dlatego OEM dywaniki mają rozroznienie przed/polift

Comment

No ja widziałem właśnie takie jak Ty przesłałeś na zdjęciach. A te łepki tak wystawały od nowości to i wygląda to strasznie. Ja byłem przekonany, że ktoś urwał jakiś plastik co się nakładało bo to dość wysoko wystaje poza gumowe dywaniki. Ok czyli nic z tym nie zrobię. Spróbuje coś samodzielnie zmajstrować. Ok dzięki za pomoc.
          Last edited by WujcioPawcio; 08-06-2020, 11:55.

Comment

Wystaje dosyć wysoko. Serio jest to fabryczne kompletne mocowanie!? Dwa ordynarnie wystające bolce!? W nowoczesnym aucie!? Jeśli to jest kompletny OEM to brawo inżynierowie - daliście dupy pod względem estetyki. Ja bym poszukał jakichś płaskich plastikowych klipsów które by można przymocować do tych bolców.
            LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
            sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Zamieszczone przez majkel79 Zobacz posta
              Wystaje dosyć wysoko. Serio jest to fabryczne kompletne mocowanie!? Dwa ordynarnie wystające bolce!? W nowoczesnym aucie!? Jeśli to jest kompletny OEM to brawo inżynierowie - daliście dupy pod względem estetyki. Ja bym poszukał jakichś płaskich plastikowych klipsów które by można przymocować do tych bolców.
              si. OEM do przedlifta. ZTCP w 7gen bylo tak samo. We wczesniejszych generacjach nie mialem nigdy OEM dywanów.

08P14SMGSET5-e1524821372775.jpg

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
                Polifty miały inne mocowanie - z tworzywa, wpinane bezposrednio w wykładzinę podłogi. Dlatego OEM dywaniki mają rozroznienie przed/polift
                W przedlifcie mam właśnie takie jakie pokazałeś. Plastikowe.

Comment

Zamieszczone przez Xxsoft Zobacz posta
                  A ja mam w executive fotele z GT bo pasują tak samo jak dywaniki - pasują zamiennie. Jednak katalogi akcesoriow wyraznie pokazuja ta roznice. Screeny z katalogu - przedlit z angola wiec dywany w lustrzanym odbiciu.

dyw.jpg

Comment

Zamieszczone przez Xxsoft Zobacz posta
                    Właśnie takie widziałem na zdjęciach tez a takie jak Moje to widziałem tylko u Siebie wiec Mnie to zaciekawiło

Comment

Może to kwestia rynku na którym został sprzedany samochód. Mój był na Niemcy.

Comment

Working...
                      X