Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lampy przód UK -> EU

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lampy przód UK -> EU

Witam, posiadam angielska Civic z 2008 wersja executive czyli z xenonami. Przymierzam się do rejestracji w PL no i trzeba wymienić lampy. Nowe xenony to za droga zabawa także zakupiłem już halogeny, czytałem jednak ze jest opcja przełożenia części z xenonow do kloszy halogenowych i gra, domyślam się jednak ze chodzi o przekładkę eu -> eu. Czy taka zabawa w moim przypadku jest wykonalna? Jak to wyglada?

Za bardzo kombinujesz. Zdecydowanie łatwiej szybciej i taniej wyszłoby Ci przerobienie własnych lamp na soczewkę (ja tak zrobiłem) i wtedy bedziesz miał prawidłowy snop światła,auto lepiej wygląda i nie potrzeba drugich lamp.

Comment

Lampy już mam, czytałem ze klosze halogen i ksenon nie różnią się między sobą i ze to będzie pasować, tylko ze tam ktoś wymieniał właśnie eu -> eu. Chodzi mi o to czy da się u mnie czy nie. I jak z legalnością czegoś takiego bo niby za ingerencje w lampy dowody zabierają

Comment

Za ingerencję w lampy???? ja bym zabierał za jeżdżenie autem z kierownicą na poboczu :/ tylko niech nikt mi nie mówi że to nie jest stwarzanie zagrożenia w ruchu :/

Przekładka raczej będzie wykonalna bez problemu, w końcu do halogenów wkładają chińskie ksenony

Comment

Working...
        X