Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Emblemat na grill w UFO akcesoryjny lakierowanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Emblemat na grill w UFO akcesoryjny lakierowanie

Witam potrzebuję pomocy , ponieważ chciałbym pomalować znaczek H z grilla akcesoryjnego na kolor czarny, a grill jest już zamontowany moje pytanie brzmi :
    Jak zdemontować znaczek czy jest on przyklejony ? przykręcony ? download.jpg

Grill (emblemat miało być) w FN2 jest przyklejony taśmą dwustronną oraz zabezpieczony małymi kołeczkami z okrągłymi cienkimi podkładkami. Da rade go ostrożnie wyciągnąć od frontu.
    Nie wiem jak w grilu który masz, przewertuj temat o grilach to może tam znajdziesz info https://www.civicforum.pl/showthread...rile-w-VIIIgen
    Last edited by Butler; 13-09-2017, 18:23.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

yyyymm. tylko autor tematu zapytał o montaż samego znaczka, a nie grilla
      dołączam się do pytania endinh'a
      Milano Red by Gdanny0

Comment

Już sam się zabrałem za ściąganie. Wziąłem z domu nożyk do tapet taki z ostrzem 9mm, ostrze jest cienkie dało się je włożyć miedzy znaczek a plastik. potem włożyłem w 3 miejscach wykałaczki aby znaczek bardziej odstawał. zobaczyłem wtedy że znaczek trzyma sie na dwóch bolcach, wziąłem nożyk i je odciąłem. Znaczek odszedł teraz tylko lakierowanie i przykleję go na kleju.

Comment

No to zamontowane tak jak w FN2. Mi szybko poszło dwoma starymi kartami kredytowymi. Z tym że całość suszarką solidnie podgrzałem.
          Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Working...
          X