Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie w temacie Magic seats - optymalne wykorzystanie możliwości Hondzi :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pytanie w temacie Magic seats - optymalne wykorzystanie możliwości Hondzi :)

Witajcie
    wyruszam z rodzinką (żona i 2 dzieci) na urlop w Chorwacji, jedziemy odważnie pod namiot, w związku z czym bardzo wiele gratów mamy do zapakowania. Chciałbym foteliki dzieci (4 i 6 lat) ułożyć na 2/3 kanapy tylnej (żeby jedno siedziało z tyłu na środku a drugie po prawej stronie patrząc przed siebie w aucie) a pozostałe 1/3 (lewa strona) złożyć do pozycji leżącej ale niestety nie jest to możliwe, bo razem z tą 1/3 chowają się gniazda w które wpina się pasy środkowego fotela. W związku z tym mam pytanie, czy jest jakiś sposób żeby te gniazda "wyciągnąć" albo czy da się w możliwie mało ingerujący sposób wyjąć tą 1/3 kanapy z auta całkowicie?

nikt nic nie powie?

Comment

Może mało w temacie, ale...ja bym część bagaży upchnął po prostu pod kanapą. Nie wiem, jakie masz foteliki, ale... proponowanavprzez Ciebie opcja montażu wg mnie jest słaba. Jeśli zaś się mimo wszystko nie mieścisz, może warto bagażnik dachowy rozważyć?
      www.4kolkaszczescia.pl

Comment

Tak, to podstawowe założenie. Ale więcej miejsca byłoby przy wyjętej części kanapy, tylko szkoda ich ruszać, nie chcę czegoś zepsuć. Chyba zostanę przy ładowaniu pod kanapę.

Comment

Working...
        X