Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odstająca tylna klapa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Odstająca tylna klapa

Witam.

Mam taki problem.
    Zauważyłem ostatnio, że lekko z jednej strony odstaje mi tylna klapa. Czy jest to wina teleskopu? Jeszcze nie miałem czasu się przyglądać temu dokładnie, ale zawsze warto spytać bo może ktoś miał podobny problem.

Oczywiście auto nigdy nie było bite, malowane, itd. Jest to praktycznie nówka.

Daje również zdjęcie jak to wygląda.

Nawet na nie bitych Civicach tej generacji w większości to norma. U mnie też z jednej strony klapa lekko odstaje, u kolegi to samo więc nie jesteś z tym sam kolego. Spasowanie elementów w tym modelu nie należy do czołówki

Comment

Najlepsze jest to, że z drugiej strony jest idealnie. Zobaczę na te teleskopy, ale jeśli to norma to trudno.

Comment

zrób zdjęcie szpary tylnej szyby i dachu po lewej i prawej stronie. Jeśli będą różne to trzeba podregulować na zawiasach

Comment

U mnie z obydwóch stron ten plastik pod szybą tak poszedł do góry, ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić.

Comment

A juz sie balem ze cos u mnie jest nie tak mam taka sama sytuacje

Comment

Spróbuj wyregulować odbojniki klapy, powinno pomóc

Comment

Próbowałem wszystkiego i nic, także pewnie jest tak jak koledzy mówią, źle spasowane od nowości. Chyba jedynie na głównych śrubach od klapy by trzeba regulować.

Comment

Podejrzewam, że klapę masz równo, a odstają Ci tylko te trójkąciki. Przynajmniej tak jest u mnie i zapewne jest to spowodowane odkształceniem się plastiku pod wpływem temperatury, raczej nic się na to nie poradzi.

Comment

Working...
                  X