Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Montaż podstopnicy w VIIIgen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Montaż podstopnicy w VIIIgen

Witam!
    Czy ktoś montował aluminiową podstopnicę i mógłby się podzielić doświadczeniami jak w łatwy i przyjemny sposób można to zrobić?

Mówisz o płaskiej podstopnicy? Najprostszy i bezinwazyjny sposób to przymocowanie jej od spodu na samoprzylepne rzepy. Będzie się trzymać na swoim miejscu, zero wiercenia czy rzeźby z trafieniem w otwory a w razie potrzeby zawsze możesz ją odczepić (do odkurzenia chociażby).
    LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Zamieszczone przez majkel79 Zobacz posta
      Mówisz o płaskiej podstopnicy? Najprostszy i bezinwazyjny sposób to przymocowanie jej od spodu na samoprzylepne rzepy. Będzie się trzymać na swoim miejscu, zero wiercenia czy rzeźby z trafieniem w otwory a w razie potrzeby zawsze możesz ją odczepić (do odkurzenia chociażby).
      To jest podstopnica OEM zakupiona od kolegi wlagrzes2 razem z metalową podstawą metalową.
      Da się ewentualnie wyrwać ze spinkami starą plastikową i wpiąć aluminiową czy mają inne otwory na spinki?

Comment

Jeśli to OEM to raczej mocowanie będzie takie samo jak masz obecnie.
        LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
        sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Przecież te podstopnice są na takie jakby spinki czy kołki, starą podstopnicę wyciagasz, w jej miejsce wciskasz nową. Wszystko to pasuje bo u siebie wymieniałam. Minuta roboty

Comment

Zamieszczone przez martynaa0123 Zobacz posta
            Przecież te podstopnice są na takie jakby spinki czy kołki, starą podstopnicę wyciagasz, w jej miejsce wciskasz nową. Wszystko to pasuje bo u siebie wymieniałam. Minuta roboty
            Potwierdzam, ładnie się zdejmuje stara i zakłada nową

Comment

Working...
            X