Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Luzne tylne lampy.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Luzne tylne lampy.

Od jakiegoś czasu borykam się z problemem stukania czegoś z tyłu z prawej strony.Dziś zauważyłem że tylnia prawa lampa lata tak jakoś lużno.Jest możliwe ze na dziurach to ona własnie obijasię o blache i słychać takie stukanie.

Zgłębialem na forum tematy stukow w tyle auta. W mojej poliftowej HB 09 też mam luźne lampy. Podkleilem uszczelka gumowa i stuki są dalej więc to nie lampy.

Comment

O której lampie mówisz? Tej w słupku czy tej w blendzie? Nie powinny mieć luzów.
      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
        Nie powinny mieć luzów.
        A jednak kilku użytkowników się skarży. Mowa o lampach w slupku/ błotnik.

Comment

Zamieszczone przez bawl Zobacz posta
          A jednak kilku użytkowników się skarży. Mowa o lampach w slupku/ błotnik.
          Tak chodz o lampe w blotniku.

Comment

Ale one są przecież skręcane śrubami... Zerknijcie na filmik

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Mimo to że są skręcone to i tak są luźne. Powodem tego jest spinka lampy która zbyt luźno trzyma się w otworzę błotnika. Lampa jest luźna gora/dół a nie tyl/przód (za to odpowiadają sruby). Wystarczy podkleic troszeczkę lampę gdzie nie jest to w ogóle widoczne.

Comment

Working...
              X