Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pajączki/pekniecia lakieru?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pajączki/pekniecia lakieru?

Witam.
    Dzisiaj po myciu zauwazylem u siebie w rozych miejscach na aucie takie male mikropekniecia lakieru.
    Pytanie moje jest: czy ktos sie spotkal z czyms takim przy bezwypadkowej historii auta?
    Moj jest, tzn tak wynika z papierow, bezwyoadkowy, tzn mial tylko zderzak tylny zahaczony i ponownie lakierowany.

Raczej to jest malowane. Źle dobrana proporcje lakier/utwardzacz..

Comment

Miałem tak w hondzie 7 gen na dachu ( gdzie na 100 % nie było tam malowane)
      Mam podobnie w 8 gen gdzie czujnik lakieru też nie wykazuje żeby było coś malowane w tym miejscu.
      Tylko nie wiem czy mówimy o tym samym bo w moich przypadkach wyglądało to jak niewielka ''pajęczyna'' takie skumulowane mikropęknięcia na wierzchniej warstwie lakieru.
      Ogólnie honda nie słynie z trwałych lakierów... Nie daj Boże jak ptak na robi na karoserię i nie zmyjesz tego od razu to po pewnym czasie widać jakby te odchody wgryzły się w lakier zostawiając trwały ślad ...

Comment

Źle odebrałem. Coś mi zaświtało że chodzi konkretny obszar a nie całe auto.

Comment

zapodaj foto

Comment

Comment

To wygląda na rozstepy w podkładzie,a nie samym lakierze,ale zdjęcie to zdjęcie.Ciężko stwierdzić po focie, bardzo prawdopodobne że ktoś to malował.

Comment

Working...
              X