Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Znaczek Hondy na airbagu kierowcy - wymiana, ktoś jużto robił ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Znaczek Hondy na airbagu kierowcy - wymiana, ktoś jużto robił ?

Witam,

kupiłem niedawno civica z 2007roku. Wewnątrz jest kilka drobnych mankamentów estetycznych z jakimi chcę się uporać. Jednym z nich jest brzydki, zdarty znaczek hondy na airbegu. Nie wiem jak i czemu, być może ktoś chciał go wypolerować a nie wiedział ze to plastik.

Kupiłem za parę groszy wystrzeloną poduszkę z ładnym znaczkiem i myślę je przełożyć. Jednak po zakupie dopiero było widać, ze znaczek nie jest zwyczajnie przyklejony, a można by powiedzieć przynitowany plastikiem. można go wyciąć bez uszkadzania tylko od środka poduszki, co jest raczej nie wskazane.

Myślałem zniszczony znaczek zwyczajnie wyciąć po chamsku, a w jego miejsce włożyć nowy, co wy na to ?

Ten człowiek właśnie ukręcił na siebie bat. Ten znaczek go zabije,tak samo jak potrafi zabić medalik ze świętym przyklejony po stronie pasażera.

Comment

Znaczek faktycznie mógłby mu zrobić krzywdę, jeżeli był by słabo przymocowany. O tym pomyślałem. Myślę że nie zastosowałbym klejenia na taśmę.

Comment

Zamieszczone przez Puklus Zobacz posta
        Znaczek faktycznie mógłby mu zrobić krzywdę, jeżeli był by słabo przymocowany. O tym pomyślałem. Myślę że nie zastosowałbym klejenia na taśmę.
        Ten znaczek jest sztywny. Jakby go nie zamocował, to przy wybuchu poduszki rozwali mu twarz.

Comment

Working...
        X