Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwis przedni i prześwit

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zwis przedni i prześwit

Wita. Mam zamiar zakupić civica VIII w sedanie i mam pytanie do użytkowników mierzył ktoś zwis przedni i prześwit z przodu od ziemi do zderzaka ??. Mam stromy zjazd do garażu i niektórymi samochodami nie idzie wjechać. Z tego co czytałem to civic VIII ma mały zwis przedni to jest szansa że będzie wchodził ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych danych. Co prawda prześwit ogólny gdzieś podali ale mi zależy na przodzie. Z góry dzięki.

Dział powitań
    Last edited by markow71; 10-09-2016, 08:39.

dział przywitań to raz i odpowiedni Dział 8 gen. to dwa, warto nadrobić Regulamin. Wątek przenoszę.

Zamieszczone przez piotro9x Zobacz posta
    Mam stromy zjazd do garażu i niektórymi samochodami nie idzie wjechać. Z tego co czytałem to civic VIII ma mały zwis przedni to jest szansa że będzie wchodził
    Żebyś dobrze rozumiał co tam pisali, to "mały zwis przedni", jak to rozumieć? że ma blisko do ziemi? czy dużo?
    no ma bardzo blisko , czyli komuś się coś pomyliło. Mały zwis - chyba komuś chodziło że ma mało do ziemi i to jest prawda. To nie jest mały zwis jak w Polonezie! to jest 3 razy niżej !
    Zatem zwis jest duży, szczególnie w sedanie. Jeśli masz stromy podjazd to prawie pewne że przyhaczysz.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Dział przywitań będzie jak zakupie auto, na razie nie chcę zapeszać.
      Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
      dział przywitań to raz i odpowiedni Dział 8 gen. to dwa, warto nadrobić Regulamin. Wątek przenoszę.

Żebyś dobrze rozumiał co tam pisali, to "mały zwis przedni", jak to rozumieć? że ma blisko do ziemi? czy dużo?
      A jeżeli chodzi o "zwis przedni". Zwis przedni to zwis przedni nie chodzi o odległość od ziemi itp.

Comment

Working...
      X