Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spoiler Aluminiowy do UFO- prosze o opinię

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Spoiler Aluminiowy do UFO- prosze o opinię

Witam!
    Chciałem zamontować spoiler MUGEN do Civic Viii 5d 2007r, ale nie dość, że nie można go nigdzie kupić to cena jest masakryczna...

Myślałem o standardowym z Allegro, ale każdy taki ma i nie jest jakiś specjalnie ładny, do tego chciałem spoiler na szybę na górę.

Pomyślałem o lotce aluminiowej- taką samą miałem na Hondzie CRX i bardzo mi się to podobało. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jak by to wyglądało na UFO, a najbardziej nie chciałbym jej oszpecić.

Jeszcze jedno pytanie... SKĄD WEZMĘ PROGI????? Czy wogóle jest to możliwe? Na Allegro za 700zl jest dostawka do zderzaka przód i tył + progi ale do 3 drzwiowej i będą za krótkie.
    Załączone pliki

W miarę dobrą kopię spoilera Mugen możesz kupić za 1300zł. W razie jak jesteś chętny to daj znać na PW - dam Ci namiary na producenta.
    Te na Allegro które są kopią z FN2 są generalnie słabo spasowane, jak już to lepiej OEM dorwać.
    Taka lotka jak na fotce... Hmm... Ciekawe Robiliśmy coś takiego w robocie kilka sztuk do Nissana, ale te auta miały przeznaczenie wyłącznie torowe.
    Jak wykonasz projekt to każda ogarnięta firma z waterjetem oraz maszynami CNC Ci takie coś wyprodukuje.
    Jeśli chodzi o progi - te z wersji 3D nie są za krótkie, ale są inne problemy. Ale co do tej kwestii to zapraszam do właściwego tematu
    https://www.civicforum.pl/showthread...hlight=spoiler
    U mnie wygląda to tak

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Working...
    X