Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wolne miejsce obok przyciskow nadmuchu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wolne miejsce obok przyciskow nadmuchu

Witam,

Mam pytanie odnosnie pustego miejsca obok przycisków nadmuchu w hatchbacku 2007.

Chcialbym przerobić to puste miejsce na przycisk i wskaznik od lpg, wkomponowac tam przelacznik.

Czy ktos sie orientuje co tam jest pod spodem, bo jeszcze tego nie demontowalem? Da rade tam cos umiescic?

Kiedykolwiek bylo to miejsce zagospodarowane fabrycznie przez jakis przycisk?

Pozdr,

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
    Last edited by kombajnista89; 23-01-2016, 19:36.

W tym miejscu chyba nigdy nic nie było, nawet w wersji executive.
    Obawiam się że łatwo nie będzie ponieważ panel tworzy cały zespół.
    Nigdy jednak tego nie otwierałem mimo iż miałem całość w ręku przy okazji oklejania kokpitu, możliwe że nie będzie problemu.
    Nie kojarzę by ktoś w tym miejscu coś montował.

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Hmmm. Wlasnie obawialem sie ze to bedzie cały zespol i nic tam nie upchne. Nie chcialem calego przelacznika LPG przerabiac ale pewnie nie bedzie wyboru.

Bo patrzac na wnetrze to chyba najlepsze miejsce na przelacznik LPG. Oczywiście dopasowany.

Butler - dzieki za odpowiedz.

Comment

Tak to mniej więcej wygląda od spodu:

wszystkie.jpg

I pod osłoną:

obie_pcb_spod.jpg

duza_pcb_1.jpg

Jest trochę ciasno, ale gdyby obudowy przełącznika nie wciskać w panel licznika tylko położyć na nim a w spód wcisnąć przewody to powinno dać rady.
        Na wszelki wypadek rozkręcił bym ten licznik i pomierzył czy wszystko ładnie wejdzie.
        Last edited by TRAFO; 24-01-2016, 16:00.

Comment

Oo! Dzieki za takie zdjecia! Widze ze ta "zaslepka" jest na sztywno. Liczylem ze bede mogl ja wprawic w ruch. Zobaczymy jak juz bedzie siedzialo LPG czy uda mi sie cos zaadaptować, bo strasznie mnie denerwuja te przelaczniki doklejone gdziekolwiek.

Comment

Podeślij zdjęcie efektu końcowego; )

Comment

Working...
            X