Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Type s 5-cio drzwiowe

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Type s 5-cio drzwiowe

Witam,

Spotkałem się ostatnio z wersją Type s 5-cio drzwiową. Z tego, co się orientuję, oznaczenie to dotyczy tylko i wyłącznie wersji 3 drzwiowej. Czy ktoś się orientuje, czy były produkowane wersje type s 5-cio drzwiowe?

Nie wiem co dokładnie widziałeś, ale pewnie chodzi Ci o listwy progowe, zderzakowe i błotnikowe zamontowane z wersji S do 5d? Niektórzy sobie sami przerabiali, nawet na tym forum jest wątek jakie przeróbki są potrzebne do takiego moda. Pewnie takie coś widziałeś.

Comment

To że ktoś ma na klapie Type-S nie oznacza że nim faktycznie jest.
      Analogicznie... Na polskich drogach jeździ więcej M-Power niż BMW ich wyprodukowało
      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Z tymi bmkami jest strasznie smieszna sprawa, ostatnio pod moja uczelnia stała zardzewiała Mtrójka w dieselu

Comment

Chodzi o to, że jestem zainteresowany kupnem Civica i koleś, który ją sprzedaje (sprowadził z Niemiec) twierdzi, że jest bezwypadkowa i wszystkie części są oryginalne. Pytałem się w ASO Hondy, czy spotkali się z 5-cio drzwiową wersją, gdzie na tylnej klapie było oznaczenie Type s, ale stwierdzili, że nigdy nie mieli z czymś takim do czynienia. Pozostaje więc opcja, że albo koleś, który sprzedaje ten samochód kłamie i samochód ten miał robiony tył, albo Honda wypuściła do produkcji Type s 5-cio drzwiowe.

Comment

Opcja c - Koleś sobie dokleił ten znaczek.
            Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Sprawdź VIN pojazdu:
              SHHFK27609U000000
              • FK1: 5 drzwi, 1.4 benzyna
              • FK2: 5 drzwi, 1.8 benzyna
              • FK3: 5 drzwi, 2.2 diesel
              • FN1: 3 drzwi, 1.8 benzyna (Type S)
              • FN2: 3 drzwi, 2.0 benzyna (Type R)
              • FN3: 3 drzwi, 2.2 diesel (Type S)
              • FN4: 3 drzwi, 1.4 benzyna (Type S)

Nie ma wersji Type S 5-cio drzwiowej, bo Type S to nazwa wersji 3-drzwiowej.
              Co to znaczy, że auto, które chcesz kupić, to Type S? Skąd taka informacja? Bo ma znaczek na klapie?

Comment

Moim zdaniem klapa tylna jest od Type S lub ktoś sobie sam znaczek dokleił
                MOJA CZARNULA - http://www.civicforum.pl/showthread....455#post240455

Comment

W sumie nazwa TYPE S w tym modelu jest trochę na wyrost,bo oprócz karoserii to czym się tak naprawdę różni..?W sumie 1.8 5D jest bardziej TAPE S ,niż 3D 1.4 TYPE S.Biorąc pod uwagę że czytamy S jako sport.Co innego TYPE R,tam jest wszystko jasne.

Comment

Working...
                  X