Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomalowane "Akwarium"

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

No niestety troche ci to nie wyszlo , cala folia pomarszczona .Jak bys to delikatnie przyciemnil ,to efekt bylby o niebo lepszy .

Comment

Folia juz dawno sciagnieta Przyciemnilem tylko na probe, zeby zobaczyc jak by to wygladalo

Comment

Zamieszczone przez rderbis Zobacz posta
        Folia juz dawno sciagnieta
        Uff...dobra robota
        Last edited by markow71; 25-04-2015, 15:11.

Comment

Już pisałem, ale się powtórzę, niech nikt nie idzie tą drogą zła Wygląda to okropnie, to lepiej już zalać wodą i wpuścić neonki Jak dla mnie jedyne dobre rozwiązanie to wymiana tego grilla Tylne światła to już inna bajka....
          Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
          sigpic

Comment

Przypadkiem znalazłem coś takiego:
            Może kogoś zainspiruje takie malowanie polifta
            Załączone pliki

Comment

IMO jedyną słuszną drogą na modyfikację przodu jest wymiana na grill z siatki. Swoją drogą to szkoda że w EU9 nie można po prostu przełożyć grilla na siatkowy tylko trzeba coś rzeźbić.

Comment

Zamieszczone przez misiek73 Zobacz posta
                Przypadkiem znalazłem coś takiego:
                Może kogoś zainspiruje takie malowanie polifta
                To moje :P
                Kupiłem już z takim grillem i powiem, że jest w miarę ok. Coś innego niż wszyscy. Ale docelowo zmienię na siatkowy

2014-11-01 15.00.52.jpg

2015-04-22 13.01.29.jpg

Comment

Całe akwarium w kolor linie wygląda ale to na moje najgorsze nie jest

Wysłane z mojego GT-I9515
                  Moja es-ka http://www.civicforum.pl/showthread....ivic-ES7-D16V1 AVE T27 http://www.civicforum.pl/showthread....561#post372561

Comment

Zamieszczone przez palecbeckham Zobacz posta
                    To moje :P
                    Kupiłem już z takim grillem i powiem, że jest w miarę ok. Coś innego niż wszyscy. Ale docelowo zmienię na siatkowy

[ATTACH=CONFIG]20857[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]20858[/ATTACH]
                    Ups!Sorry, że tak Cię "wywołałem do tablicy" . Przeglądałem zdjęcia Ufo,szukając inspiracji, i nawet nie zauważyłem skąd pochodzi fotka.Dopiero teraz odwiedziłem Twój profil.
                    Jest to dowód ,że właściciele ciekawych aut są na tym forum
                    Ja,jak na razie, skończyłem mody wyglądu,które planowałem po zakupie. Jak się zbiorę to wrzucę foty swego Sreberka.

Comment

Tak abstrahując nieco od tematu Grilla;- chciałbym zapytać, czy orientujesz się może jakiej taśmy użyto przy podkreśleniu wlotu na zderzaku? Fajnie wygląda ten czerwony akcent. Osobiście wydaje mi się, że fabrycznie zabrakło tam jakiegoś optycznego wypełnienia. Przyznacie, że zwłaszcza w wersjach Type S, gdzie lotki są dość monstrualnych rozmiarów ( jak na to auto ), brakuje czegoś podkreślającego kształt lotki? Może tylko mi się tak wydaje, sam już nie wiem... U siebie zrobiłem eksperyment z wlepkami
                      kfKg-1.jpg
                      Uznałem, że wygląda chamsko i zdjąłem po czym znowu miałem wrażenie, że cała ta fikuśna konstrukcja zlewa się z maską i grillem... Uznałem, że piktogramy, ideogramy i wszelkie "empirycznie rozpoznawalne znaki" to zła opcja i nieadekwatna do mojego wieku Macie może jakieś fajne pomysły, zdjęcia? Ta czerwona okleina u Ciebie kolego "palecbeckham" wygląda interesująco i jest odpowiednio stonowana. Ciekawe jak wyglądałoby to z bielą, ewentualnie chromem... Te kolory prawie zawsze pasują do czerni. Sztuka tylko wymyślić, jak je wkomponować w ten zderzak...

Comment

Pitkogramy i inne dziwne znaki bym sobie odpuścił.Też liczę sobie już parę wiosen i raczej wolę coś dyskretniejszego.Natomiast czerwona obwódka jest ok. Myślę,że jest o taśma ozdobna samoprzylepna.Dostępne są różne szerokości.

Comment

Ten czerwony pasek mam od moment już od momentu zakupu.
                          W wolnej chwili mogę wrzucić zdjęcie z bardzo bliska (paska).

"PrimoGhost" , "misiek73"- też mi się ta wstawka podoba

Comment

Zmierz szerokość. Najwęższa jaką znalazłem ma 0,5 cm ;]

Comment

Zamieszczone przez PrimoGhost Zobacz posta
                              Zmierz szerokość. Najwęższa jaką znalazłem ma 0,5 cm ;]

https://allegro.pl/pasek-dekoracyjny...351622510.html
                              .PrimoGhost Jeżeli miałbym coś doradzić, poszukaj taśmy o profilu półokrągłym.Płaska taśma nadaje się do naklejenia prosto.Jeżeli chcesz ją nakleić w "łuku",płaska się nie da się na tyle wygiąć do kształtu wlotu.Przerabiałem to w moim poprzednim Toledo.

Comment

Słuszna uwaga. Zobaczymy jak będzie chwila wolnego czasu

Comment

Working...
                                X