Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomalowane "Akwarium"

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pomalowane "Akwarium"

Siemka,

Czy ktoś z was pokusił się może o pomalowanie akwarium farbami do przyciemniania lamp tylnych lub foliował akwarium?
    Nie potrafię znaleźć w necie żadnych zdjęć.
    Macie może jakieś fotki?
    Co myślicie o takim pomyśle?

Edit:
    OK już nie trzeba znalazłem foty i jak dla mnie pomysł mega wiocha :P No chyba że jakiś forumowicz pokarze fotkę dzięki której zmianę zadanie.
    Last edited by markow71; 20-04-2015, 14:57. Powód: złączenie postów

No dobra, ale chociaż pokaż fotki albo daj link co znalazłeś.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Właśnie też myślałem o jakimś ofoliowaniu, ale nigdzie nie znalazłem nic... Dawaj fotki

Comment

I ja i ja

Comment

Znalazłem coś takiego. Dodałem też pomysł na lampy z tyłu. beznazwy.pngimages7IBZ5QQJ.jpgimages9FPY2T77.jpgimages.jpgt_14022007.jpgimagesNERZELZR.jpgt_dsc01681.jpg

Comment

Jak dla mnie za czarno, jedyne co w miarę mi się podoba, to tył tego czerwonego auta, ale i tak za ciemno.
            Do siebie chciałem tylko lekko przydymić grill folią, taką 30-60% ale żeby dalej było go widać, coś mniej więcej jak na TEJ AUKCJI.
            W takim razie dalej nie rezygnuję, folia nie kosztuje majątku to pewnie kiedyś okleję i zobaczę, a jak mi się nie spodoba to ściągnę i już, chyba że do tego czasu wymienię go na siatkę

Comment

Panowie to zaczernione akwarium z przodu wygląda strasznie, nie idźcie tą drogą Jedynym dobrym rozwiązaniem jest zmiana grilla, za to tylne światła jak najbardziej można przyciemnić i wygląda to rewelacyjnie, oglądałem na żywca taki projekt

Ale fotka nie oddaje tego jak to się na żywo prezentuje, jest na prawdę świetnie
              Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
              sigpic

Comment

Jestem w trakcie tego zabiegu u siebie
                Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

To z tą folią to przegięcie.Kiedyś chodziło mi po głowie,żeby akwarium pomalować w środku na czarno.Konkretnie te elementy obok znaczka.Moim zdaniem wyglądało by ciekawie.Nigdzie nie widziałem tego na żywo,może ktoś na forum tak ma?
                  W końcu wymieniłem grill na akcesoryjny ,a i akwarium wczoraj pojechało do nowego właściciela , więc już nie podziałam.
                  Last edited by misiek73; 21-04-2015, 17:37.

Comment

Jezu, tragedia z tym pomalowanym/zafoliowanym akwarium Dla mnie agrotuning O klasę lepiej i normalniej wygląda to tak jak jest. Jeżeli rozgrzać akwarium i pomalować częściowo jakieś jego elementy od spodu to może ina bajka by była, ale z zewnątrz - IMO masakra.
                    ............................C I V I C
                    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                    . .
                    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
                      Jestem w trakcie tego zabiegu u siebie
                      Przyciemniasz cały pas z tyłu? Jakim sposobem?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
                      R18A2

Comment

Folia do przyciemniania reflektorów, ale to na majówkę przekładam. Szyby za to dziś przyciemniłem

Comment

Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
                          Folia do przyciemniania reflektorów, ale to na majówkę przekładam. Szyby za to dziś przyciemniłem
                          Wrzuć foty i ,jak to masz w zwyczaju, opisz.Szczególnie interesuje mnie jaki patent znalazłeś na tył.

Comment

Znalazłem dzisiaj jakieś pozostałości folii do przyciemniania szyby i na szybko oblepiłem grill:

Na żywo nie wygląda najgorzej ;PP

IMG_20150425_104934.jpg
                            Last edited by markow71; 25-04-2015, 11:40.

Comment

Nie wiem czemu kojarzy mi się to z przodem od opla Tigry. Jestem na nie o ile na tyle fajnie to wygląda, to przód na moje mi nie podchodzi. Wieje tandetą IMO
                              Moja es-ka http://www.civicforum.pl/showthread....ivic-ES7-D16V1 AVE T27 http://www.civicforum.pl/showthread....561#post372561

Comment

Working...
                              X