Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dach panoramiczny

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez markow71 Zobacz posta
    A dla mnie to typowy przykład dostosowania przez producentów swych produktów do obowiązujących trendów zapewniających rzekomą atrakcyjność. Jak coś się przejadło albo jest wybitnie bez sensu (jak przytoczony szyberdach, gdzie prawie każde auto ma już w prawie najniższej wersji klimę), to trzeba postawić na co innego - Dach panoramiczny. W reklamie, nie jednego rzuca na kolana (gwiazdy, chmury, SKY!), a w praktyce? Jak pisze Alix. I o ile w pogoni za atrakcyjnością cześć dodatków (za które często słono płacimy) jest ukierunkowana na to aby zwiększyć początkową atrakcyjność produktu, część może sobie być bo są fajne ale bez nich też dobrze (np. kamerka cofania, fajna ale i tak wolę lusterka), część wymusza ekounia (Start-Stop - jedni traktują jako bajer i atut, inni chcą wyłączać w ASO), a część jest po prostu super nawet w swej prostocie - takie przyciemniane szyby. Zawsze chciałem mieć, a tu proszę - mam od nówki. I jest fajnie, bez śmiesznych przylepców aby dzieciakom nie raziło, wygląda auto super... Felgi... Takie jakie dała Honda do IX w 2014 do 5D/Tourer to jest coś w co nie chciałem wierzyć że to nie akcesoryjne...Ale skydach żeby dorabiać... gra nie warta świeczki.
    Jestem drugim wlasciciele takze znajomy wybierałA, ze prawie full a gość chciał ksenony to i dach dostał ze szkla.Ja nówki nigdy nie kupie bo auta zmieniam co 2-3 lata i raczej przy nowym jestem bardzo boleśnie w plecy
    pzdr

Comment

Tak w kwestii formalnej tylko pozwolę się powołać na pkt 5 regulaminu co do cytatów bo się faktycznie ciężko połapać jak cytujemy całość. A co do postu, to tylko refleksja nad fajnymi, neutralnymi i zupełnie zbędnymi (a wręcz jak pisze Alix, będącymi minusami) dodatkami. Nie ma tu związku żadnego z kupowaniem nowego auta.Wątek dotyka chęci zrobienia czegoś takiego przez kolegę nino27

Comment

Ja w sumie to czesto mam odsunieta roletke jakos tak lubie jak mam jasno w samochodzie tylko bloku mi sie czesto... co poradzicie na to?

Comment

Working...
        X