Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

uszkodzony tył

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• uszkodzony tył

Mam pytanie.
    Posiadam civica z 2008 roku 5d hatchback.
    Auto jest uszkodzone z tyłu: zderzak, klapa, podłoga.
    Czy naprawiając auto mogę zastosować zderzak i klapę od nowszego modelu po liftingu?

Zapoznaj się z regulaminem forum, w szczególności z pkt.2
    Last edited by Butler; 18-12-2014, 05:40. Powód: uwaga moderatora

Zderzak - pasować mechanicznie będzie, ale będziesz miał zagadkę z kolorem nowego który jest lakierowany, a w przedlifcie to goły plastik i będzie się to gryzło z nadkolami.
    Klapa - pasować mechanicznie będzie, trochę zabawy z wiązką bo światła są w innych miejscach rozmieszczone, ale da radę.
    Podłoga - powinna być identyczna, ale pewien nie jestem.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Dziękuję za odp.
      Czy warto to kupić z tym uszkodzeniem?
      OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Comment

Wg mnie kierownica z lewej strony i siedzenie kierowcy wygląda na 287 kkm, a uszkodzenia raczej niegroźne dla samochodu

Comment

Dzięki za opinię.
          Widzę, że Ty też strażak

Comment

Working...
          X