Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fabryczny spoiler

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Fabryczny spoiler

Witam.

Mam takie pytanie, wiecie może czy w Hondzie w wersji hatchback ten spoiler ze światłem stopu, jeśli można go nazwać spoilerem jest wykonany fabrycznie ze szkła czy plastiku?
    Z góry dzięki za info

To jest plexa
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Jeśli to jest plexa to teraz pytanie czy nadaję się ona do polakierowania aby się nie złuszczała.
      Autko pochodzenia Włoskiego i niestety górna część tej plexy została wypalona przez słońce.
      Mój lakiernik powiedział że polakierować można ale nie wie w którym miejscu odciąć aby się nie złuszczało.

Comment

Hmm... Wiem że z przyciemniem tej szybki która jest poniżej też jest problem.
        A może lepszym wyjściem by było żebyś sobie lotkę kupił zamiast bawić się wątpliwe lakierowanie?

Mniejsza akcesoryjna jak ma Voyteck

Większa jak od Type-R tak jak u Alix'a

Albo kredens Mugena jak u mnie

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

No w sumie dobry pomysł.
          Oddałem już do lakierowania, ale jeśli po czasie będzie się złuszczało to wezme lotke.

Comment

Mam ten sam problem w moim civicu. Rozważam montaż spoilera i najbardziej podoba mi się ten akcesoryjny co ma *Voyteck*. Nowy w haparts.pl kosztuje 900zł i jest do lakierowania. Nie wiecie może czy z innego źródła mogę taki dostać np. używany? Jakieś zagraniczne portale aukcyjne?

Comment

Working...
            X