Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pakiety stylizacyjne, dokładki - GT, TYPE-S/R

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Dobra cena. 1000zł i więcej potrafią kosztować.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Mam nadzieję, że w dobrym dziale pisze. Czy są jakieś widoczne różnice, między lotką oryginalną MUGEN a fejkiem do FN2? oraz czy zna ktoś bezpieczne źródło gdzie kupie oryginał?
      Zapraszam do obserwowania i komentowania: RED ===DREAM===TYPE R

Comment

Za 1000 to widziałem jedną tylko, cały zderzak. Niedawno były wystawione też dokładki ale do 3D za 1500 szt. (przód i tył). Dzięki za pomoc

Comment

Z tego co widzę w katalogu i z tego co gdzieś już kiedyś przeczytałem, do type-s jest opcjonalny spojler, coś podobnego do tego z type-r. Czy ktoś się z nim spotkał?

Comment

No tak, są mniejsze niż te do Type-R, nawet są dwa rodzaje dostępne

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Aha, bardziej mi się podoba taka jak w katalogu, z bokami zagiętymi do dołu. A wiecie gdzie można takie coś dostać i jak z montażem tego?

Comment

Ja może pójdę na skróty mam hondę 5D 2006 1,8 benzyna , z spojlerami przód - tył zderzak kolor szary takie w stylu miodowe nie wiem czy dobrze piszę plus dokładki boczne progów oraz nadkola wszystko szare.
                .Co mógłbym dokupić innego tak aby spasowało ? Może mi ktoś doradzić czego szukać Tak aby moje autko trochę się zmieniło . Oczywiście kolor nie gra roli bo pójdzie do malowania . Z góry dziękuję za info .

Comment

Comment

Witam, a czy ktoś wie gdzie można kupić ten spoiler i dokładki na zderzaki? Podaje link do zdjęć. Nie mogę nic znaleźć w internecie, a bardzo podoba mi się taki delikatny tuning. Zamierzam niedługo swojego auto oddać do lekkich poprawek lakierniczych i bym od razu chciał dołożyć te części. Moze ktoś? Coś? Z góry dzięki!

Comment

Pytanko mam - do tej dokładki https://allegro.pl/honda-civic-ufo-s...5.html#thumb/2 brakuje tego elementu? Dobrze kojarze? https://www.olx.pl/oferta/honda-civi...tml#7520772565

Comment

Wydaje mi się że dobrze kojarzysz. To części z przedniego pakietu GP do 5D

Comment

Dzięki bardzo.

Comment

Working...
                          X