Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dywaniki w VIIIgen - dobór wzorów, kolory

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dywaniki w VIIIgen - dobór wzorów, kolory

Witam nie mogłem znaleźć tematu wnętrza wiec pisze tu
    Poszukuje dywaniki do type-r'a w ASO 280 zł wiec chyba sobie daruje;/ czy macie jakieś doświadczenia z dywanikami z allegro a może kogoś wartego polecenia?
    Pozdrawiam

Może to pomorze - https://autodywaniki.pl/

Comment

Fantastyczna strona, właśnie zamówiłem sobie czarne welurki z czerwonym napisem Civic
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Ja juz patrzę )) tak czy inaczej dziękuje )

Comment

Ja kupowałem u nich zimowe "korytka". Dobra jakość i wymiar jak z firmowego katalogu. Warto u nich zamawiać towar.

Comment

Jasne dywaniki

Planuje zakupić sobie nowe dywaniki, ponieważ dotychczasowe są już mocno zniszczone (przynajmniej po stronie kierowcy). Mam w samochodzie jasną tapicerkę i zastanawiam się nad zakupem dywaników pod kolor, prawdopodobnie coś takego (zastanawiam się tylko nad czarnym obszyciem). Zastanawiam się tylko jak będzie z ich utrzymaniem. Miał ktoś może (nie)przyjemność korzystania z podobnych dywaników? Rozważam zakup dodatkowego kompletu gumowego, bo w zimie nie daję nawet szans, że jasny welur będzie chociaż "względnie" czysty.

Comment

Mam u siebie jasne dywaniki, wiadomo od strony kierowcy w miejscu stopy będzie wytarte i z użyte bardziej.
              Co do utrzymania w czystości nie powinno być problemu chyba że pracujesz na składzie węgla
              Kup sobie twardą szczotkę coś ala to https://allegro.pl/szczotka-ryzowa-d...273505164.html i czyść regularnie.
              sigpic

Comment

Faktycznie nie zostają jakieś większe plamy przy pogodzie takiej jak np. teraz? Gdzie kupowałeś dywaniki?

Comment

Working...
                X