Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CIVIC 2006r. VIII gen. sedan rdza nadkola, pomoc ŁÓDŹ

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• CIVIC 2006r. VIII gen. sedan rdza nadkola, pomoc ŁÓDŹ

Witam serdecznie,

Słuchajcie, w mojej Hondzie Civic z 2006 (SEDAN) zauważyłem rdzę na nadkolach (w zasadzie całe nadkola sa przyrdzewiałe) auto nie było uderzone w tych miejscach, ale niestety rdza wyskoczyła. Proszę o info czy i gdzie mogę zakupić plastikowe nadkola na tył, tak aby po zrobieniu można było je założyć . Jeżeli ktoś ma jakiś dobry, zaufany serwis blacharsko-lakierniczy w Łodzi to prosze o namiary, oczywiście taki, który podjął by się tego tematu.

I tak na marginesie gdzie w Łodzi, serwisujecie swoje Hondy, będę potrzebował jakiegoś dobrego warsztatu, który nie puści mnie z torbami.

Czekam z niecierpliwością i pozdrawiam serdecznie !
    Przemek

Witamy na Forum.
    Panowie z łodzi i okolic :)znacie jakiegoś lakiernika wartego polecenia ??? Pisać Pozdrawiam

Przeczytaj opinie Kolegów z Twojej okolicy. Co do plastikowych nadkoli na tył zdania są różne. Ich montaż wiąże się z perforacją blach i nie jestem przekonany czy nie lepszym rozwiązaniem jest solidna konserwacja powtarzana cyklicznie. Dostęp nie jest trudny a koszt na tak niewielkiej powierzchni znikomy.
    Pozdrawiam.

P.S. W czasie roztrząsania dylematów zachęcam do przywitania o którym mowa w pkt 2 Regulaminu.
    Last edited by syriuszteam; 28-03-2014, 13:00.

Comment

Working...
    X