Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bagażnik w 4D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Bagażnik w 4D

Mam pytanie dotyczące klapy bagaznika w sedanie.Otóz jak ja otwieram podczas deszczu lub zaraz po nim,po pałakach zawiasów lubi mi cieknąc woda.Co prawda mam tacke w bagazniku, ale troche mnie to denerwuje bo musze ją i tak przecierać.Nie jest to duzo wody,raczej takie kapanie.Tak było od poczatku, ale wreszcie postanowiłem się zapytać.Jak tam u was,tez jest to samo?Pozdrawiam.

To samo

Comment

Dzieki za odpowiedź.Chyba nie pomyśleli przez moment podczas projektowania odprowadzenia wody z klapy bagaznika.A przeciez w Japonii deszcze tez chyba padaja.Trudno,trzeba z tym zyć.

Comment

Pocieszę Cię , że w moim poprzednim Lancerze VIII z 2005 roku też woda z klapy wpadała do bagażnika. A ten model był robiony w Japonii a nie Turcji

Comment

Chodzi mi że Civic sedan mimo iż jest montowany w Turcji ,to konstruowany był chyba w Japonii.Moze w nastepnej generacji Civika usuną już ten problem.A tak na marginesie,to ciekawe jak jest w najnowszym Lancerze w tej kwestii. Rozwiązali problem?

Comment

mam ten sam problem,podnoszę klapę a z pod prawej lampy wycieka woda,nie znam przyczyny ,nawet szczególnie nie przyglądałem sie tematowi.Albo coś lampa blokuje ,lub zakamarki klapy zatrzymują wodę

Comment

Zamieszczone przez fin Zobacz posta
              z pod prawej lampy wycieka woda
              Piszemy o innym objawie. Po podniesieniu klapy woda spływa z pałąków do bagażnika i za każdym razem trzeba wycierać. Ślady po wodzie zostają też na plastikowych osłonach tych pałąków-podnośników.

Comment

Working...
              X