Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klamki drzwi w Civic 5d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Nakładki już mam, a raczej klamki chromowane od wersji GT, tylko środek jest czarny, a u mnie w kolorze auta i się teraz zastanawiam... Czy założyć chrom z czarnym środkiem (w sumie przy moim lakierze i tak by się środek specjalnie nie odznaczał) czy kombinować z samymi nakladkami, ale to chyba trzeba by oderwać i przykleić...
    Te z aukcji też są naklejane na istniejące klamki taśma dwustronna, czyli żadne rozwiązanie w moim przypadku.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
    R18A2

Comment

panele drzwi

Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
      Można kupić karbonowe nakładki...
      https://www.ebay.com/itm/Carbon-Fibr...item19f03ce672

Lusterka też można sobie pomodzić

https://www.ebay.com/itm/Honda-Civic...item19f03cc36c

Szymon, może Ty znajdziesz bo ja nigdzie tego nie wyszperałem, potrzebuje jeszcze panele sterowania na drzwi, ten typ ma tylko nakładki na lusterka i klamki oraz wlew paliwa
      jedyne co znalazłem to nakładki do wersji 4d

czy faktycznie nigdzie nie ma do 5d?, czy ja szukać nie umiem

poza tym dziwne, linki działają, niby jest aktualne
      a w wyszukiwarce nie ma żadnej aukcji tego gościa tak, jakby to było archiwalne, nie da się tego kupić
      trochę się zgapiłem z tym wątkiem
      Last edited by krynix; 24-09-2014, 20:55.

Comment

Witam czy miał ktoś problem z tylnimi klamkami? Mianowicie u mnie dziś się zepsuła tylna klamka nie wiem czy coś się złamało ale jest bardzo luźna i nie idzie otworzyć drzwi czy miał ktoś taki problem?

Comment

Witam czy macie jakiś patent by otworzyć tylne drzwi jak nie działają obie klamki ani na zewnątrz ani wewnątrz, muszę otworzyć te drzwi by zdemontować boczek w drzwiach.

Comment

Working...
          X