Cześć
Ostatnio zrobiłem następujące rzeczy:
1. wyjąłem schowek
2. Wyjąłem radio i podłączyłem zmieniarkę
3. Podłączyłem sobie dodatkowe kable do zapalniczki i przeciągnąłem do schowka
4. Zdjąłem obudowę licznika w celu jej pomalowania
Po zdjęciu obudowy podłączyłem na chwile start żeby odpalić auto i przeparkować.
Po poskładaniu wszystkiego okazało się że nie działa mi nawiew mimo że sterowanie działa bo jak kręcę pokrętłem od temperatury to się wartości na wyświetlaczu zmieniają, jak zmieniam tryby to słyszę pod plastikami taki stuknięcia ale nie załącza się wentylator i nic nie wieje.
Mam pytanie czy dokonując demontażu i montażu wyżej opisanych części mogłem coś uszkodzić z wentylacją i jeśli tak to co ?
Sprawdziłem bezpieczniki i są ok
Zrobiłem test klimy ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem bo zrobiłem tak:
1. wcisnąłem podgrzewanie lusterek i obieg wewnętrzny
2. Przekręciłem zapłon na II
3. Przytrzymałem kilka sekund i na wyświetlaczu zaczęły mi migać literki AC mignęły 6 razy i potem zostały.
Już powoli kończą mi się opcje a chciałbym sprawdzić co się da zanim zawiozę auto do ASO
Pisanie na forum rozpoczynamy w dziale "Powitania" Regulamin pkt 2
Ostatnio zrobiłem następujące rzeczy:
1. wyjąłem schowek
2. Wyjąłem radio i podłączyłem zmieniarkę
3. Podłączyłem sobie dodatkowe kable do zapalniczki i przeciągnąłem do schowka
4. Zdjąłem obudowę licznika w celu jej pomalowania
Po zdjęciu obudowy podłączyłem na chwile start żeby odpalić auto i przeparkować.
Po poskładaniu wszystkiego okazało się że nie działa mi nawiew mimo że sterowanie działa bo jak kręcę pokrętłem od temperatury to się wartości na wyświetlaczu zmieniają, jak zmieniam tryby to słyszę pod plastikami taki stuknięcia ale nie załącza się wentylator i nic nie wieje.
Mam pytanie czy dokonując demontażu i montażu wyżej opisanych części mogłem coś uszkodzić z wentylacją i jeśli tak to co ?
Sprawdziłem bezpieczniki i są ok
Zrobiłem test klimy ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem bo zrobiłem tak:
1. wcisnąłem podgrzewanie lusterek i obieg wewnętrzny
2. Przekręciłem zapłon na II
3. Przytrzymałem kilka sekund i na wyświetlaczu zaczęły mi migać literki AC mignęły 6 razy i potem zostały.
Już powoli kończą mi się opcje a chciałbym sprawdzić co się da zanim zawiozę auto do ASO
Pisanie na forum rozpoczynamy w dziale "Powitania" Regulamin pkt 2
Comment