Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Delikatny szelest (po załaczaniu A/C)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Delikatny szelest (po załaczaniu A/C)

Witam
    Może jutro postaram się nagrać o co mi chodzi, ale mam pytanko, czy też macie delikatny szelest (żaden świergot czy szum-nie jest to słyszalne z punktu stania przy drzwiach kierowcy) jak włączona jest klimatyzacja od strony prawego przedniego koła? Czy bez względu na jej włączenie odgłos jest niezmienny. Szelest ustaje po wyłączeniu klimy. Klima chłodzi raczej jak należy (teraz jest to ciężko zweryfikować bo na zewnątrz jest chłodno). Może macie możliwość wrzucić filmik z załączania się waszej klimatyzacji (w celu porównania jak to powinno pracować) o ile nie będzie to żadnym problemem oczywiście. U mnie zrobiłem test w sposób taki, iż naciskam przycisk auto na 20st., wychodzę z wnętrza auta i nasłuchuję jak pracuje klima. Podczas załączanie jest pstryk i z okolic prawego koła słychać delikatny szum znikający po kolejnym pstryk i tak dalej cyklicznie. Postaram się to wrzucić filmik jutrzejszego dnia tym razem po otwarciu maski, bo dzisiaj było zimno.
    Pozdrawiam
    Last edited by vegol; 27-11-2018, 19:08.

Przesyłam filmiki:
    1 widok z góry
    2 od 27 sekundy (załączenie kompresora) słychać delikatny szelest/świergot. Nagrywane od strony prawego koła
    Może u was jest podobnie, a może nie, oceńcie sami, czy tak pracuje u was sprężarka.
    Last edited by vegol; 29-11-2018, 21:50.

Comment

Working...
    X