Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instrukcja w języku Polskim

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Instrukcja w języku Polskim

Witam.Mam pytanie czy ktoś ma wiedzę na temat uzyskania polskiego menu do obsługi wyświetlacza w hondzie VIII 2006r.1,8.
    Wersja niemiecka nie moge znalezc chociaz jezyk angielski lecz nie wiem gdzie trzeba wejsc zeby to zmienic.Prosze o pomoc.
    A drugie pytanie .Wczoraj po zakupie auta właczajac klime wszystko było ok.pieknie chlodzila i wogole.
    Dziś po wlaczeniu tylko cieple powietrze i po przejechaniu kilkunastu kilometrow z pod samochodu duzy wyciek wody.
    Nie wiem czy skonczyla sie klima czy cos sie wydarzylo.Prosze o jakies podpowiedzi.Z góry dziekuję.

Zamieszczone przez Mario20111973 Zobacz posta
    Dziś po wlaczeniu tylko cieple powietrze i po przejechaniu kilkunastu kilometrow z pod samochodu duzy wyciek wody.
    Nie wiem czy skonczyla sie klima czy cos sie wydarzylo.Prosze o jakies podpowiedzi.Z góry dziekuję.
    Nie wiem jak z ustawieniem temperatury, ale ten "duży wyciek wody" wskazuje na pracę klimy i to skuteczną. Skropliny parownika mają swoje odprowadzenie na wysokości grodzi i im intensywniej pracuje klima, tym więcej tej wody. Czasem powstaje wręcz kałuża. Tak więc raczej nic złego z klimą się nie stało
    Pozdrawiam.

Comment

Po pierwsze - o który wyświetlacz Ci chodzi? O ten mały pomarańczowy wyświetlacz zaraz za kierownicą? https://www.civicforum.pl/showthread...ght=j%C4%99zyk
      Po drugie - tu masz właściwy temat https://www.civicforum.pl/showthread...2ym-powietrzem
      Używaj wyszukiwarki forumowej by znaleźć odpowiedzi na swoje pytania.
      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Working...
      X