Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czujnik zaparowania szyb

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czujnik zaparowania szyb

Witam.

Czy ktoś może wie czy w hondzie civic przed lift wersja sport jest w wyposażeniu czujnik zaparowania szyby?
    Pierwszy raz mi się zdarzyło żeby nawiew na szybę odpalił się samoczynnie, i to tylko wtedy jak właśnie były zaparowane.

Pierwsze słyszę... Jeśli wentylacja ustawiona na AUTO to pewnie przypadek bo głównym powodem tego trybu zapewne była niska temperatura w aucie a wysoka zadana.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Wentylacja była ustawiona na 22 stopnie a na dworzu było -1. Wentylacja na szyby włączyła sie sama po tym jak wyłączyłem klime z auto guzikiem off. Zdarzyło się to 2x i tylko wtedy jak było mocno zaparowane w środku. No nic będe obserwował.

Comment

Zamieszczone przez lukas0122 Zobacz posta
        Wentylacja na szyby włączyła sie sama po tym jak wyłączyłem klime z auto guzikiem off.
        tak na logikę jeśli by coś takiego istniało ,(czujnik zaparowania)to powinno działać przy włączonej klimie( działąjący osuszacz powietrza). Ty piszesz ,że wyłączasz klimę...
        pzdr

Comment

No dlatego wydaje mi się to dziwne bo wyłączam guzikiem off cały nawiew, a zaraz odpala sie klima na szybe.

Comment

Nie ogarniam tego umysłem.

Comment

Working...
            X